Consultancy (Lean)
Consultancy (Lean)

Visual Management als katalysator voor Consultancy

Consultancy organisaties zijn service georiënteerd en bieden graag een totaal dienstenpakket aan. Naast training en advies kan daar ook een praktisch implementatietraject toe behoren. Of het nu gaat om verbeterprocessen, policy deployment of werkplekorganisatie, bij al deze tools kan Visual Management een belangrijke bijdrage leveren aan een succesvolle implementatie. 

Consultant legt de werking van een bord uit

Ondersteuning van Consultancy activiteiten

Veel consultancy ondernemingen hebben een eigen klantenkring en hebben ook een eigen bedrijfsfilosofie. Visual management kan als katalysator fungeren voor de consultancy welke bij klanten uitgevoerd wordt. Echter is het aanbieden van op maat ontworpen borden als 5s-borden of OEE-borden voor een consultancy organisatie niet gemakkelijk. Visual Workplace kan op dit vlak hulp bieden. Wij ontwerpen op maat gemaakte borden met kennis van diverse verbeterprocessen. En zijn daarbij een sparringspartner voor zowel consultant als eindklant. Door de opgedane ervaringen zijn we in staat om best-practises te delen over diverse sectoren. Dit alles met als voordeel dat de consultant contactpersoon blijft richting klant en daarmee dus aan het stuur blijft. 

Visual Management & Consultancy

Visual Workplace heeft voor diverse consultancy organisaties visual management activiteiten uitgevoerd en heeft daaruit ook een aantal samenwerkingsverbanden opgezet. In een samenwerkingsverband geeft de consultancy partij opdrachten aan TnP om deze uit te voeren richting de klant. Echter communiceren we niet direct naar de klant maar via de consultant zodat de relatie klant en consultant intact blijft. Ook verzenden wij uw pakketten geheel in uw huisstijl en wensen.

Voor diverse consultancy organisaties door heel Nederland hebben we verscheidene borden ontworpen (zie afbeelingen), voor diverse klanten in zowel de industrie als de dienstverlening.

Partners

Klanten zijn niet altijd op zoek naar een professionele op maat gesneden oplossing met bijbehorende kosten. Het pionieren en doe-het-zelf visualiseren is een primair onderdeel van ieder verbeterproces. Daarom bieden we ook losse visualisatiematerialen aan als magneetvensters en smileys. Uiteraard ook dit met tussenkomst van de consultant om de relatie tussen consultant en klant intact te houden.

Ook op zoek naar een leverancier voor al uw visualisatieborden en visualisatiematerialen? Wij hebben al diverse samenwerkingsverbanden met consultants door heel Nederland. 

Consultant legt de werking van een bord uit

Samenwerken?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij brainstormen graag en denken met u mee wat voor u de beste opties zijn. Maatwerk leveren en advies geven is wat we doen. Contact met Visual Workplace​.