Overige sectoren
Overige sectoren

Visual Management in overige sectoren

Visual Management is een methode, waarbij een grafische weergave van proces – en teamprestaties periodiek gezamenlijk worden besproken, met als doel de betreffende prestaties continu te verbeteren. De toepassingen in de sectoren varieren, maar het basis principe van visual management is overal toepasbaar. Er zijn vele voorbeelden van visual management die we in het dagelijks leven tegenkomen. 

Wedstrijdbord voetbalvereniging

Voor een voetbalverenigiging ontwikkelde we een professioneel wedstrijdbord (ookwel coachbord). Dit bord wordt gebruikt voor een wedstrijdbespreking, voorafgaand aan een voetbalwedstrijd. D.m.v. magneten incl. rugnummers (sticker) kan de trainer aangeven hoe hij de wedstrijdopstelling voor ogen heeft. 

Een overzichtelijk, professioneel en praktisch bord waar je als sportvereniging veel plezier van zult hebben. Uiteraard is het voor elke sport mogelijk een dergelijk bord te ontwerpen. 

Medewerker van de maand bord

Wilt u uw medewerkers in het zonnetje zetten? Zet dan een medewerker van de maand bord in en ontdek wat de voordelen zijn. Op deze manier stimuleert en motiveert u uw medewerkers het beste in zich/ haarzelf naar te boven te halen.  Overzichtelijk en in uw eigen huisstijl op maat voor u ontworpen.