Home » Onze "Custom" werkwijze
Onze "Custom" werkwijze
Onze "Custom" werkwijze

Visual Workplace B.V.

Geen verbetertraject is hetzelfde. Elk werkproces heeft specifieke visuele ondersteuning nodig. Met die gedachte bieden we onder het merk Visual Workplace sinds 2008 dagelijks originele oplossingen ter ondersteuning van de werk- en verbeterprocessen van klanten uit de meest uiteenlopende branches.

Wij zijn expert op het gebied van Visual Management en hebben focus op het leveren van unieke, maatwerk producten die nauw aansluiten bij de wensen van onze klanten. Naast op maat gecreëerde oplossingen, bieden wij een breed assortiment aan standaard visualisatiematerialen die wij wereldwijd leveren.

Met een enthousiast, creatief en deskundig team willen wij elk bedrijf overtuigen van de kracht van Visual Management. Ons doel is om binnen vijf jaar de meest invloedrijke kennisdeler te worden op het gebied van Visual Management ter wereld.

Oranje is de kleur die we als merk dragen. De kenmerken van deze kleur staan centraal in onze vijf merkwaarden, de vijf O’s: origineel, oneindig, oprecht, ondernemend en ontdekkend.

Merkwaarden

Oranje is de kleur die we als merk dragen. De kenmerken van deze kleur staan centraal in onze vijf merkwaarden, de vijf O's: origineel, oneindig, oprecht, ondernemend en ontdekkend.

Missie

“Het team van Visual Workplace gelooft dat originele en krachtige visuele oplossingen voor iedere organisatie waarde toevoegen aan dagelijkse werk- en verbeterprocessen. Met onze creatieve en innovatieve werk- en denkwijze verrassen wij klanten voortdurend. Let’s get visual”. 

Visie

“Binnen vijf jaar zijn wij een wereldwijde kennisdeler op het gebied van Visual Management. Een bedrijf dat een scherp oog heeft voor de klantvraag en de markt blijft creëren". 

Team Visual Workplace - Specialisten :-)