Home » Partners & Consultants
Partners & Consultants
Partners & Consultants

Partners & Consultants

Als professionele onderneming werkt Visual Workplace samen met diverse Partners/ Consultants om kwalitatieve diensten en services aan te kunnen bieden. Onze klanten staan centraal en bieden we graag "samen" de beste diensten en producten aan. 1+1=3!

Logo Roy Diks - Process Support

Stap voor Stap organisatieadvies

Advies-, interim- & trainingstrajecten

Diks Process Support is een technisch-bedrijfskundig organisatie-adviesbureau, gevormd door een groep pragmatische en theoretisch deskundige aanpakkers. Wij ontzorgen u en uw bedrijf volledig op het gebied van kwaliteit, arbo & milieu, continu verbeteren en andere technisch-bedrijfskundige vraagstukken.

Onze adviseurs kennen de industrieën waarin wij opereren als geen ander en weten hoe moeilijk veranderen kan zijn. Wij zetten mensen centraal en schakelen moeiteloos tussen de verschillende lagen binnen uw organisatie. Ingewikkelde vaktermen en theoretische verhalen zult u bij ons niet tegenkomen. Wij hebben een hands-on mentaliteit en komen stap voor stap met een praktische oplossing!

www.diksprocesssupport.nl

EZ Factory, Lean APP

‘’Power to the operator’’

Het dagelijks werk van operators in fabrieken gemakkelijker maken door het gebruik van digitale applicaties op de werkvloer: dat is ons doel.

EZ Factory is een technologiebedrijf dat apps voor de industrie ontwikkelt, gericht op continu verbeteren. De EZ-GO app is ontwikkeld door operators en voor operators en zet hen in hun kracht om de resultaten op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie binnen hun productieomgeving te verhogen en te borgen. De eenvoudige en sterk visuele app wordt gebruikt in fabrieken om overzicht te creëren in alle geplande autonoom onderhoudstaken, het standaardiseren van checklijsten en het visualiseren van audits. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om werkinstructies op te zetten en verbeteracties te initiëren om afwijkingen t.o.v. de standaard aan te pakken en herhaling te voorkomen.

De app helpt operators, teamleiders, monteurs en managers.

www.ezfactory.nl

Consultant Onprove

Productieprocessen optimaliseren met Onprove

Onprove helpt bedrijven in de food industrie om productieprocessen te optimaliseren. Met de klant centraal, bouwen onze drie business units toekomstbestendige food-productieprocessen die klaar zijn voor de uitdagingen van morgen. Dit doen wij door de Organisatie, Data en Techniek samen te brengen. En dat “one factory at the time”.  

Manufacturing Execution Systems
MES software zorgt voor optimale data-uitwisseling tussen de werkvloer (productie) en de kantooromgeving (het ERP). Het resultaat? Volledig geautomatiseerd het productieproces aansturen én (proces)data teruggekoppeld krijgen om zowel effectiviteit als efficiëntie inzichtelijk te maken.

Continuous Improvement
Met het verbeter-potentieel in kaart, focust de Continuous Improvement unit zich op de organisatie. Onze coaches helpen de Mens, Methodes en Cultuur te verbeteren om: meer te produceren, kosten te besparen en uitval & afval te verminderen.

Factory Automation
Onze Factory Automation business unit helpt producenten met het besparen van kosten en maximaliseren van capaciteiten. We helpen met de inrichting van automatisering, laten zoveel mogelijk devices, machines en lijnen met elkaar communiceren en vervangen handwerk met robotisering.

www.onprove.nl

5S Company & Visual Workplace

5S Company

Creëren en borgen van een gestructureerde werkplek

5S company is gespecialiseerd in een bewezen effectieve uitrol en borging van 5S werkplekorganisatie in veel verschillende type organisaties.

De aanpak is om samen met alle medewerkers van uw bedrijf deze 5 stappen praktisch uit te voeren, de uitrol is een klein deel theorie en een groot deel daadwerkelijk uitvoeren op de werkvloer. De laatste stap binnen dit proces, het borgen van een gestructureerde werkplek, is essentieel en vraagt om zelfdiscipline. 5S-company kan hier ondersteuning in bieden door middel van een eigen ontwikkelde 5S App. Deze 5S App helpt bedrijven afwijkingen te registreren, op te volgen en te presenteren binnen de verschillende afdelingen. 

Naast een 5S App is er ook een Safety App ontwikkeld. Met de Safety App kunnen Safety issues op een eenvoudige en doeltreffende wijze geregistreerd, opgevolgd en geborgd worden. 

www.5scompany.nl

Maruna Consulting

Maruna Process Improvement

Maruna Process Improvement, opgericht in 1994, richt zich op het realiseren van operationele verbeteringen en is specialist als het gaat om de verbetermanagement methode: Lean Six Sigma. Verbeteren is leuk: slimmer en leuker werken dat is waar onze klanten samen met Maruna op inzetten. De gemeenschappelijke focus ligt hierbij op het creëren van waarde zowel voor uw medewerkers als voor uw klanten. 

Wij geloven dat het succes van een organisatie wordt bepaald door het persoonlijk succes van de mensen die met plezier werken aan de dingen die er toe doen. Om u in het complete traject van procesverbetering van dienst te kunnen zijn, bieden wij een geïntegreerd dienstenportfolio van Lean Six Sigma trainingen, coaching, implementatie en detachering.

www.maruna.nl

Consultant iTAPcount

iTapCount: meten is weten

U en uw medewerkers zien mogelijkheden om processen te verbeteren, bottlenecks op te lossen en verspillingen te voorkomen. Vaak wilt u precies weten wat de omvang is van de verspilling: hoe vaak komt het voor, hoe lang duurt het, waar vindt het plaats. U gaat meten met Excelletjes, papier en potlood en stopwatches. Na de meting verzamelt u en bent u veel tijd kwijt om de metingen te analyseren.

Met iTapCount meet u real time. U bent niet dagen bezig met meten en verzamelen, nee, u ziet direct de metingen en de resultaten. Tijdens de metingen kunt u al verbeteren. Ook de betrokken medewerkers zien de eigen metingen en zien dus zelf wat er gebeurt. Dit levert betrokkenheid op en adoptie van de verbetering.

www.itapcount.com

Consultant Allergenen Consultancy

Allergenen Consultancy: Specialist in allergenen

Allergenen Consultancy biedt al sinds 2003 ondersteuning bij allergenenvraagstukken in de voedingsmiddelenindustrie en foodservice. Met een enthousiast team verzorgen wij advies en trainingen. Ook leveren wij ondersteunende producten op gebied van allergenenbeheer, zoals allergenen sneltesten, een laboratoriumanalyseservice en hygiëne testen.

Allergenenmanagement is een klein maar belangrijk onderdeel van het kwaliteitssysteem. Uit ervaring weten wij dat 'allergenen erbij doen' tot veel fouten en overbodige maatregelen en dus kosten leidt.

Vanuit verschillende invalshoeken en specialisaties geven wij vorm aan een allergenenbeleid. Onze jarenlange ervaring op gebied van voedselallergie, kwaliteitszorg, auditing, ontwerp van productielijnen en ruimten, analysemethoden, specificatiebeheer, etikettering, risicobeoordelingen, trainen en motiveren van mensen staat garant voor een praktische aanpak.

www.allergenenconsultancy.nl