Home » Consultants
Consultants
Consultants

Consultants

Als professionele onderneming werkt Visual Workplace samen met diverse consultants om kwalitatieve diensten en service aan te kunnen bieden. Nu en in de toekomst. Interesse om u bij de onderstaande lijst te voegen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met +31 24 82 00 265.

Consultant Allergenen Consultancy

Allergenen Consultancy: Specialist in allergenen

Allergenen Consultancy biedt al sinds 2003 ondersteuning bij allergenenvraagstukken in de voedingsmiddelenindustrie en foodservice. Met een enthousiast team verzorgen wij advies en trainingen. Ook leveren wij ondersteunende producten op gebied van allergenenbeheer, zoals allergenen sneltesten, een laboratoriumanalyseservice en hygiëne testen.

Allergenenmanagement is een klein maar belangrijk onderdeel van het kwaliteitssysteem. Uit ervaring weten wij dat 'allergenen erbij doen' tot veel fouten en overbodige maatregelen en dus kosten leidt.

Vanuit verschillende invalshoeken en specialisaties geven wij vorm aan een allergenenbeleid. Onze jarenlange ervaring op gebied van voedselallergie, kwaliteitszorg, auditing, ontwerp van productielijnen en ruimten, analysemethoden, specificatiebeheer, etikettering, risicobeoordelingen, trainen en motiveren van mensen staat garant voor een praktische aanpak.

Klik voor meer informatie over Allergenen Consultancy

Consultant iTAPcount

iTapCount: meten is weten

U en uw medewerkers zien mogelijkheden om processen te verbeteren, bottlenecks op te lossen en verspillingen te voorkomen. Vaak wilt u precies weten wat de omvang is van de verspilling: hoe vaak komt het voor, hoe lang duurt het, waar vindt het plaats. U gaat meten met Excelletjes, papier en potlood en stopwatches. Na de meting verzamelt u en bent u veel tijd kwijt om de metingen te analyseren.

Met iTapCount meet u real time. U bent niet dagen bezig met meten en verzamelen, nee, u ziet direct de metingen en de resultaten. Tijdens de metingen kunt u al verbeteren. Ook de betrokken medewerkers zien de eigen metingen en zien dus zelf wat er gebeurt. Dit levert betrokkenheid op en adoptie van de verbetering.

Kijk voor meer informatie over iTAPcount

Consultant Onprove

Verbeteren met Onprove

Als ondernemer gaat u voor de top. En dat betekent aanpakken. Want alleen met een helder actieplan en duidelijke doelen, bereikt u waar u naartoe wilt.

Onprove heeft een efficiënt verbeterprogramma wat binnen 5 Stappenplan uw bedrijf naar de top leidt. Wij stellen heldere doelen, verbeteren de communicatiestructuren binnen uw bedrijf, maken uw resultaten inzichtelijk en sturen de prestaties van uw werknemers door middel van efficiënte trainingen.

Onze gestructureerde, actiegerichte aanpak en ondersteunende OEE software, zorgt voor een continue verbetering binnen alle bedrijfsprocessen. De nauwkeurig getimede stap-voor-stap aanpak van Onprove garandeert een continue borging en een optimaal optimaal resultaat.

Kijk voor meer informatie over Onprove

Maruna Consulting

Maruna Process Improvement

Maruna Process Improvement, opgericht in 1994, richt zich op het realiseren van operationele verbeteringen en is specialist als het gaat om de verbetermanagement methode: Lean Six Sigma. Verbeteren is leuk: slimmer en leuker werken dat is waar onze klanten samen met Maruna op inzetten. De gemeenschappelijke focus ligt hierbij op het creëren van waarde zowel voor uw medewerkers als voor uw klanten. Wij geloven dat het succes van een organisatie wordt bepaald door het persoonlijk succes van de mensen die met plezier werken aan de dingen die er toe doen. Om u in het complete traject van procesverbetering van dienst te kunnen zijn, bieden wij een geïntegreerd dienstenportfolio van Lean Six Sigma trainingen, coaching, implementatie en detachering.

Kijk voor meer informatie over Maruna

ManagerServices Waardestroom

ManagerServices Waardestroom

De kortste weg naar succes, dat willen we allemaal. Hiervoor gebruikt u de waarde die al aanwezig is in uw bedrijf. U maakt zelf de keuze of uw bedrijf succesvol is of niet. Dit is namelijk afhankelijk van de doelen die gesteld worden binnen uw bedrijf. Hoe hoog legt u de lat om deze gestelde doelen te bereiken?

Uw bedrijf heeft al een waarde. Het is belangrijk dat u deze bestaande waarde in beweging brengt. Kijk eens met een andere bril naar uw bedrijf. ManagerServices Waardestroom ondersteunt U om uw organisatie zodanig te positioneren dat uw klanten, uw aandeelhouders en uw medewerkers denken.

Waardestroom is een combinatie van de volgende peilers:
Leiderschap, Cultuur, Continu verbeteren, Reflecteren (LCCR)(©)

5S Company & Visual Workplace

5S Company: Creëren en borgen van een gestructureerde werkplek

5S company is gespecialiseerd in een bewezen effectieve uitrol en borging van 5S werkplekorganisatie in veel verschillende type organisaties.

De aanpak is om samen met alle medewerkers van uw bedrijf deze 5 stappen praktisch uit te voeren, de uitrol is een klein deel theorie en een groot deel daadwerkelijk uitvoeren op de werkvloer. De laatste stap binnen dit proces, het borgen van een gestructureerde werkplek, is essentieel en vraagt om zelfdiscipline. 5S-company kan hier ondersteuning in bieden door middel van een eigen ontwikkelde 5S App. Deze 5S App helpt bedrijven afwijkingen te registreren, op te volgen en te presenteren binnen de verschillende afdelingen. 

Naast een 5S App is er ook een Safety App ontwikkeld. Met de Safety App kunnen Safety issues op een eenvoudige en doeltreffende wijze geregistreerd, opgevolgd en geborgd worden. 

Kijk hier voor meer informatie over 5S Company