Home » Verzending & bezorging
Verzending & bezorging
Verzending & bezorging

Verzending & bezorging

Visual Workplace biedt een wereldwijde levering aan. Benieuwd naar de bezorgkosten hiervan? Of hoe je je pakket kan volgen? Lees dan verder. 

Bezorgdienst

Een betrouwbare levering van jouw visualisatiematerialen (pakketservice) wordt verzorgt door DHL en zal op werkdagen worden aangeboden tussen 08:00 en 17:00 uur. Bij afwezigheid wordt het pakket een volgende dag wederom aangeboden. Met de ontvangen Track & Trace code kun je eenvoudig en snel zelf online jouw pakket traceren.

Verzendingen

Bezorgkosten

Je verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van het totale orderbedrag (excl. BTW) van je bestelling en afleveradres. Wij hebben onze verzendkosten ingedeeld in een aantal verschillende zones: 

Standaard verzendkosten

  • Nederland €6,95
  • België €9,95

Europa

  • € 24,95

Verenigd Koninkrijk 

  • £ 44,95

Wereldwijd

  • $ 44,95

Levertijden

Wij leveren de meeste producten uit voorraad. De levertijd van deze producten is 1-2 werkdagen. Als producten een afwijkende levertijd hebben zal dit worden aangegeven bij productinformatie in de webshop.

Spoedorders zijn in overleg altijd mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact op met ons op +31(0)24 82 00 265.

Pakket volgen

Weten waar je bestelling op dit moment is? Dat kan via de Track & Trace link. 

Track & Trace

Nadat je bestelling ons heeft verlaten, volg je het via de track & trace link die wij je hebben gestuurd in de verzendbevestiging.

Geen Track & Trace ontvangen

Heb je geen Track & Trace link ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Pakket is niet bezorgd of compleet

Klopt er iets niet aan je bestelling? Neem dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op via +31(0)24 82 00 265.