Home » Betalen
Betalen
Betalen

Betalen

De Visual Workplace webshop is gericht op de zakelijke klant, maar ook als particuliere besteller kun je bij ons terecht. Benieuwd naar de betaalmethodes of de voorwaarden? Onderstaand vind je de informatie. Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent, neem dan gerust contact met ons op en laat een van onze medewerkers je helpen.

Betaalmethodes

Bij Visual Workplace kun je als particuliere klant alleen betalen via iDEAL. Als zakelijk klant  kun je op verschillende manieren betalen. De manieren vind je hieronder. 

Betalingsmogelijkheden

Factuur

Zakelijke klanten kunnen bij Visual Workplace kosteloos voor de optie "per factuur" kiezen. Deze mogelijkheid wordt ook standaard voor je aangevinkt (bestelproces) op het moment dat je op het punt staat een zakelijke aankoop te doen. Voor particuliere klanten is deze optie niet mogelijk. Belangrijk bij deze betaalmethode is het doorgeven van een (evt.) inkoopordernummer of bestelnummer wat gekoppeld is aan de betaling binnen je bedrijf. Zonder deze referentie kunnen wij je bestelling helaas niet accepteren. Mocht een soortgelijke referentie binnen je bedrijf niet van toepassing zijn, geef dit dan ook aan in het veld "uw referentie", zodat wij hiervan op de hoogte zijn. 

iDEAL

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kun je voor de betaaloptie iDEAL kiezen. Dit is de makkelijkste en meest veilige manier van betalen op internet.

Credit Card

Voor het betalen via Credit Card bieden wij de volgende mogelijkheden aan; Visa, MasterCard en Maestro. Het betalen via Credit Card is, zoals alle andere betaalmethodes bij Visual Workplace, geheel kosteloos. 

PayPal

PayPal zorgt ervoor dat onze zakelijke klanten met behulp van alleen een e-mailadres, veiliger en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden.

BTW verlegd

Ben je een buitenlandse klant (buiten Nederland) en bevindt je locatie zich binnen de Europese Unie, dan ben je vrijgesteld van het afdragen van BTW. Dit houdt in dat op je factuur "BTW verlegd" komt te staan. Het orderbedrag zal voor jou dus excl. BTW zijn. Wel moeten we je verplichten bij het plaatsen van een bestelling je BTW nummer af te dragen. Deze is benodigd voor een correcte ICP aangifte. 

Betaling mislukt of geweigerd

Creditcard betaling geweigerd

Een creditcard betaling kan geweigerd worden. Vaak kunnen wij niet achterhalen wat de precieze reden hiervoor is. 

Factuur inzien

Je factuur kun je inzien in je Visual Workplace account. Volg de volgende stappen:

  • Log in bovenaan de pagina
  • klik op profiel boven aan de pagina
  • scroll naar beneden naar de balk 'ordernummer'
  • klik op 'download factuur'

Terugbetalingen

Wij betalen je terug op de manier waarop je hebt betaald. Dit doen we nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen verwerken we binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn.