Home » Webshop » Continu verbeteren » Verbeterborden » Verbeterbord | Voorbeeld UMCG (120x150cm)

Verbeterbord | Voorbeeld UMCG (120x150cm)

Een lean verbeterbord is een eenvoudige en laagdrempelige wijze om te starten met verbeteren. Deze variant is basis, bevat alle benodigde kolommen en de smileys zorgen voor de extra visuele reminder. In dit voorbeeld hebben we gekozen voor 10 verbeterregels, dit is meer dan voldoende en zorgt er ook voor dat er niet onnodig veel verbeter-ideeën tegelijk in behandeling worden genomen. In de lege ruimte onderaan kunnen notities worden gemaakt en kunnen bijvoorbeeld succesvol afgeronde verbeterideeën visueel worden gemaakt.

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van een visualisatiebord voor uw organisatie? Wij adviseren u graag en doen u geheel kosteloos een eerste ontwerp inclusief bijbehorende offerte toekomen. Vul in 3 simpele stappen het offerte aanvraag contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aantal  
Offerte aanvragen
  • Artikelnummer NLVB1011020
  • Prijs v.a. 215.00
  • Levertijd 6-10 werkdagen
  • Aantal 1 bedrukt whiteboard
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden verbeterborden Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace 

 
Lees meer Lees minder
Productspecificaties