Schaduwborden
Schaduwborden

Maatwerk schaduwborden als onderdeel van 5S werkplekorganisatie.

5S is een Lean verbetermethode om de werkplek te organiseren. Ook wel 5S werkplekorganisatie genoemd. Het doel van 5S is eenvoudig: efficiënter werken. Kort samengevat wordt een efficiënte werkplek gecreëerd door het wegnemen van verspillingen en door het gestandaardiseerd in te richten. 

Schaduwbord Konings (BE)

5S methode

5S staat voor 5 woorden die beginnen met de letter ‘S’. Oorspronkelijk zijn dit Japanse woorden maar de vijf woorden kunnen zowel in het Engels als in het Nederlands vertaald worden met woorden die beginnen met de letter ‘S’. Scheiden | Schikken | Schoonmaken | Standaardiseren | Stand houden. Binnen een 5S georganiseerde werkplek hebben alle materialen een vaste plaats en zijn overbodige materialen afwezig. Daarnaast wordt de omgeving volgens een standaard methode schoon gehouden en wordt de 5S-staat van de werkplek frequent beoordeeld middels een audit/ controle. 

Schaduwborden

Schoonmaakmaterialen en gereedschap zijn tools welke vaak geen vaste plaats bevatten gezien het gebruiksobjecten zijn. Onderdeel van 5S is het aanbrengen van vaste plaatsen. Een schaduwbord zorgt er voor dat schoonmaakmaterialen en gereedschappen op een vaste plaats op de werkplek hangen. De schaduwen op de borden zijn visueel door de kleuren en het valt op als een onderdeel niet aanwezig is. Ook werkt het voor de medewerker enorm overzichtelijk en zorg het voor een tijdsbesparing op het "zoeken" naar de juiste materialen. 

 

Ophanghaken schoonmaakmaterialen schaduwborden

Mogelijkheden schaduwborden TnP Visual Workplace

Samen met de klant kijken we naar de wensen en de mogelijkheden rondom plaatmateriaal, indeling en uiteraard het grafische plaatje. Onze ontwerp afdeling zorgt voor een professioneel eindresultaat. Er is veel mogelijk op het gebied van plaatmateriaal. Standaard worden onze schaduwborden bedrukt op schuim PVC. Dit vanwege het feit dat dit materiaal goed te doorboren is (haken) en te bevestigen aan wand of in een (verrijdbare standaard). 

DOWNLOAD | Specificaties en mogelijkheden schaduwborden TnP

Schaduwborden.nl, alles over schaduwborden

Benieuwd naar hoe een professioneel schaduwbord er voor uw organisatie uit kan komen te zien? Wij maken graag kosteloos een eerste ontwerp voor u. Op onze nieuwe website www.schaduwborden.nl help wij u graag bij de aanvraag van een schaduwbord offerte. De nieuwe site is voorzien van schaduwbord voorbeelden, materialen en een online offerte module. Op schaduwborden.nl vindt u alles wat u wilt weten over schaduwborden.

Ook is het mogelijk om een "test plaat" van het materiaal en de bedrukking van ons in bruikleen te ontvangen, zodat u met eigen ogen kan zien wat het resultaat kan worden. Ga naar www.schaduwborden.nl.