Mens & Organisatie
Mens & Organisatie

Personeelsborden | Smoelenborden

Als u Visual Management inzet is een van de pilaren ook het visueel maken van mens en organisatie. Wie is er verantwoordelijk voor een onderdeel? Wie is er op welk moment van de dag aan het werk? Aanwezigheidsborden, personeelsborden, personeelsplanning en eenvoudige maar maatwerk smoelenborden ondersteunen daarin. Transparant en duidelijk zijn in personele bezetting, richting management, medewerkers en bezoekers toe. 

Personeelsborden in zorginstellingen, waarbij direct zichtbaar is wie u als patiënt aan kunt spreken of wie uw behandelend arts is op elk moment van de dag. Erg overzichtelijk en het scheelt een vraag stellen omdat de afdeling transparant is. 
Film Jeroen Bosch Ziekenhuis | transparantie in zorg

Aanwezigheidsborden "altijd maatwerk oplossingen"

Een standaard aanwezigheidsbord aanschaffen is vaak lastig, wij geloven er ook niet in gezien elke organisatie anders is. Bij ons kunt u een maatwerk bord laten maken inclusief de benodige magnetische materialen. We werken met fotohoezen en diverse magneten om uw bord visueel, overzichtelijk en duidelijk te maken. 

Aanwezigheidsbord

Aanwezigheidsborden Wellant College (Montfoort)

Voor een school in Montfoort hebben we samen met een lerares een "Even weg bord" ontworpen. De vraag kwam vanuit het lesuur prestatietijd, waarin veel  leerlingen tegelijk op verschillende locaties in en buiten de school aan het werk zijn, waardoor het overzicht vaak mist. Wie is waar? Een geslaagde oplossing.
 
"Het bord brengt overzicht en rust tijdens de lessen. Ook creeert het betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij de leerlingen. Een perfecte oplossing." 

Personele bezetting in ploegendiensten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij brainstormen graag en denken met u mee wat voor u de beste opties zijn. Maatwerk leveren en advies geven zijn is wat we doen. Contact met Visual Workplace​.