Plannen & Projecten
Plannen & Projecten

Optimale project planning door visualisatie

Een cruciaal onderdeel van plannen is het hebben van een totaal overzicht. Lange tijd is gedacht dat de computer het traditionele planbord zou gaan vervangen. Echter zijn belangrijke voordelen van een traditioneel planborden niet in te vullen door computer. Met een planbord is een goed en permanent toegankelijk overzicht te creëren. Het is eenvoudig te bedienen en werkt interactie in de hand. In de praktijk zien we dat planningsoplossingen vaak een combinatie is van een excel bestand en visueel planbord.

We leveren planborden voor vele toepassingen en in diverse soorten en maten.Van T-kaart sleuven borden tot voorbedrukte magnetische borden. Voor een waterschap in Noord Brabant hebben we een planbord ontwikkeld waarop de aanwezigheid van medewerkers voor twee opvolgende weken gepland kan worden. Het planbord is uitgerust met magnetische materialen en heeft een professionele uitstraling.

Maatwerk magneten voor uw planbord

Het gebruik van magnetische materialen heeft als voordeel dat het duurzaam is en makkelijk in het gebruik. Voor magnetische planborden wordt veelal gebruik gemaakt van maatwerk magneten. Bij het gepersonaliseerde ontwerp van het planbord zal gewerkt worden met specifieke magnetische toepassingen. 

Voorbeeld Portaal planborden

Maatwerk planbord?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij brainstormen graag en denken met u mee wat voor u de beste opties zijn. Maatwerk leveren en advies geven zijn is wat we doen. Contact met Visual Workplace​.