Check magneet (3cm)

Gekleurde checkmagneten voor statusweergave.

De checkmagneten zijn het ideale hulpmiddel om op een snelle en laagdrempelige manier in één oogopslag een status visueel weer te geven, waardoor je kunt aangeven of bepaalde onderwerpen behandeld zijn. Deze visualisatie is veelvoorkomend op borden voor communicatie of doelstellingen. De kleur van de check magneet geeft nog eens een extra status aan. 

✅ Naast de 3cm versie is de checkmagneet ook verkrijgbaar in een formaat van 5 cm. Liever een dubbelzijdige checkmagneet? Kies dan voor de checkmagneet 3cm of 5cm dubbelzijdig.

Ergens anders de focus opleggen? Bekijk onze andere magneten.

  • Artikelnummer NLMG11230
  • Prijs excl. 7.95
  • Prijs incl. € 9.62
  • VPE 5 stuks
Kies een productkleur
Vóór 15:30 uur besteld, vandaag verzonden
Productspecificaties
Productomschrijving

Check magneet voor op uw whiteboard

Met de ronde check magneet kunt u op uw informatiebord aangeven of bepaalde onderwerpen behandeld zijn. Deze magneet is ook op verbeterborden te gebruiken om aan te geven of verbetervoorstellen behandeld zijn. De kleur van de check magneet geeft nog eens een extra status aan. Zo kan een oranje magneet betekenen dat een onderwerp is afgerond maar nog geen goedkeuring heeft gehad. Match een kleur bij je huisstijl of geef een status aan de check magneet.

De magneten hebben een diameter van 30mm en zijn 0,8mm dik. De sterke hechtkracht maakt het mogelijk ze op ieder ijzerhoudend oppervlak te gebruiken. Bekijk bij de gerelateerde producten voor de overige magneten. Een set magneten bestaat uit vijf magneten van een en dezelfde kleur.