Home » Webshop » Whiteboard magneten » Symbolen » Informatie magneet (5cm)

Informatie magneet (5cm)

Gekleurde informatie magneten voor statusweergave.

De informatiemagneten zijn het ideale middel om op een snelle en toegankelijke manier in één oogopslag aan te geven of informatie actueel is. Deze visualisatie is veelvoorkomend op borden voor communicatie of doelstellingen. Deze informatie magneten kunnen op elke magnetische ondergrond worden gebruikt en kunnen voor diverse doeleinden worden ingezet.

Ergens anders de focus opleggen? Bekijk onze andere magneten.

  • Artikelnummer NLMG11100
  • Prijs excl. 9.95
  • Prijs incl. € 12.04
  • VPE 5 stuks
Kies een productkleur
Vóór 15:30 uur besteld, vandaag verzonden
Productspecificaties
Productomschrijving

Informatie magneet voor op uw communicatiebord

Met de ronde informatie (info) magneet kunt u aangeven dat bepaalde informatie actueel is. Dat kan op een informatiebord, een whiteboard of meubilair. Deze magneet is ook op verbeterborden te gebruiken om aan te geven dat nieuwe verbetervoorstellen binnen gekomen zijn. De info magneet in samenwerking met onze overige magneten helpen direct bij het visueel maken van een status op uw whiteboard.

De magneten hebben een diameter van 50mm en zijn 0,8mm dik. De sterke hechtkracht maakt het mogelijk de magneten op ieder ijzerhoudend oppervlak te gebruiken. Bekijk bij de gerelateerde producten voor de overige magneten. De magneten worden per vijf stuks verkocht in één kleur.