Home » Webshop » Communicatie » Planborden » Planbord | Voorbeeld Van Den Udenhout (120x150cm)
chevron_left Terug naar Planborden Planbord | Voorbeeld Van Den Udenhout (120x150cm)
Udenhout Visualisatiebord 120x150cm

Planbord | Voorbeeld Van Den Udenhout (120x150cm)

Van Den Udenhout heeft een planbord waarop de projecten gevisualiseerd staan met daarbij ook zichtbaar gemaakt wat de status is en of er nog hulp nodig is bij een bepaald onderdeel. Ook dit bord is volledig in de huisstijl geleverd van het bedrijf wat zorgt voor herkenning en betrokkenheid. 

Ook herkenning en betrokkenheid bij uw projecten? Dan is het aanschaffen van een maatwerk visualisatiebord in uw eigen huisstijl een echte must. Om een offerte aanvraag in te dienen vult u de 3 eenvoudige stappen van het offerte aanvraag formulier in. 

  • Artikelnummer NLVB1011020
  • Prijs v.a. 215.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden planborden Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace