Home » Webshop » Communicatie » Planborden » Planbord | Voorbeeld Ambulance Oost 120x200cm

Planbord | Voorbeeld Ambulance Oost 120x200cm

Stichting Ambulance Oost Twente had de wens om meer overzicht te krijgen in de beschikbaarheid van de voertuigen. Op het planbord wat op de hoofdlocatie hangt wordt visueel gemaakt welke ambulances gecontroleerd en schoongemaakt zijn. Alleen deze voertuigen zijn gereed voor gebruik. Zodra de controle is uitgevoerd en de schoonmaak is gedaan wordt het magnetisch status schuifbord van rood naar groen geschoven om te laten zien dat het voertuig inzetbaar is.

Bent u ook opzoek naar een specifiek visualisatiebord voor uw bedrijf? Wij maken al onze visualisatieborden op maat, met de huisstijl van de organisatie erin verwerkt. Vraag een offerte aan via het aanvraagformulier en wij nemen spoedig contact met u op. 

  • Artikelnummer NLVB1021020
  • Prijs v.a. 325.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden visualisatieborden Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en marktontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace