Home » Webshop » Communicatie » Planborden » Planbord | Voorbeeld Canon (120x240cm)

Planbord | Voorbeeld Canon (120x240cm)

Op dit omvangrijke verbeterbord hebben de medewerkers van Canon de mogelijkheid om verbeterpunten te visualiseren. Het bord borgt 18 verbeterpunten. Op het maatwerk bord van Canon zijn diverse symbolen en smileys te zien die de kwaliteit en de klantrelatie visueel maken. 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een planbord voor uw bedrijf? Graag denken wij met u mee voor een maatwerk oplossing. Geheel kosteloos doen wij u graag een eerste ontwerp toe inclusief een passende offerte. Vul de 3 eenvoudige stappen in voor de aanvraag van een offerte op het contactformulier en wij nemen spoedig contact op met u. 

  • Artikelnummer NLVB1031020
  • Prijs v.a. 425.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden planborden Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace