Home » Webshop » Communicatie » Planborden » Planbord | Voorbeeld FrieslandCampina (120x150cm)
chevron_left Terug naar Planborden Planbord | Voorbeeld FrieslandCampina (120x150cm)
FrieslandCampina Planbord 120x150cm

Planbord | Voorbeeld FrieslandCampina (120x150cm)

Uw planning op een professionele en gestructureerde manier visueel maken kan met een planbord op maat. Sinds FrieslandCampina bezig is met Visual Management en Lean is er meer overzicht en duidelijkheid in de organisatie gekomen. Op dit maatwerk visualisatiebord wordt de planning van diverse afdelingen voor de aankomende twee weken zichtbaar gemaakt. Met een labelprinter worden de labels met taken uitgeprint. Taken worden met labels op de gekleurde magneten geplaatst en kunnen door de medewerkers worden afgevinkt op het bord. Als er een taak niet is afgevinkt gaat die over naar de volgende dag en wordt die taak als eerste aangepakt door iemand uit het team.

Wilt u in uw organisatie ook een planbord implementeren? Vul het offerte aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Artikelnummer NLVB1011020
  • Prijs v.a. 215.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Mogelijkheden planbord op maat bij Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace