Home » Webshop » Communicatie » Planborden » Planbord | Voorbeeld Inteco (120x200cm)

Planbord | Voorbeeld Inteco (120x200cm)

Inteco bedenkt oplossingen voor het klimaat op een onderscheidende manier. Visual Workplace heeft voor Inteco op haar beurt een oplossing bedacht op het gebied van Visual Management, namelijk een maatwerk planbord. Dit bord om overzicht te houden op de offerte aanvragen en de taken die erbij horen te visualiseren. De actiehouder wordt altijd bij de offerte geschreven en om de taken een tijdspanne mee te geven wordt er ook altijd een eind-datum aan de offerte gekoppeld. 

Wilt u ook meer overzicht en beter kunnen plannen en organiseren op de afdeling? Een planbord kan u daarbij helpen. Visual Workplace maakt maatwerk planborden, geheel in de stijl van uw bedrijf. Om de mogelijkheden te bespreken, vraagt u gemakkelijk een offerte aan op de aanvraag offerte pagina. 

  • Artikelnummer NLVB1021020
  • Prijs v.a. 325.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden planborden Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace