Home » Webshop » Communicatie » Personeelsborden » Personeelsbord | Voorbeeld Charim Zorggroep (120x240cm)
chevron_left Terug naar Personeelsborden Personeelsbord | Voorbeeld Charim Zorggroep (120x240cm)
Zorggroep Charim Personeelsbord (240x120cm)

Personeelsbord | Voorbeeld Charim Zorggroep (120x240cm)

Zorggroep Charim was opzoek naar een manier om de personeelsplanning visueel te maken. Met het personeelsbord van Visual Workplace, volledig in de huisstijl van Charim, wordt zichtbaar welke medewerkers de dagdienst draaien en wie verantwoordelijk zijn voor de avond- en nachtdiensten. De medewerkers die niet aanwezig zijn op die dag, worden geplaatst onder ‘Ons Team’.

Aanwezigheid van medewerkers visueel maken? Als Visual Management experts zoeken wij graag een oplossing die past. Vraag een offerte aan en wij creëren voor u, vrijblijvend een uniek ontwerp.

  • Artikelnummer NLVB1031020
  • Prijs v.a. 425.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Uniek ontwerp voor uw personeelsbord

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven. 

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace