Home » Webshop » Communicatie » Personeelsborden » Personnel board | Example Axalta Coating Systems (120x200cm)
chevron_left Terug naar Personeelsborden Personnel board | Example Axalta Coating Systems (120x200cm)
Axalta Coating Systems Personeelsbord 120x200cm

Personnel board | Example Axalta Coating Systems (120x200cm)

Axalta wilde een flexibel personeelsbord waarop ze konden visualiseren welke medewerkers op een dag aanwezig zouden zijn en op welke afdeling ze werkzaam waren. Ook moest op het bord zichtbaar gemaakt worden welke medewerkers er met verlof waren en welke afwezig zijn door ziekte. Om de titels duidelijk te maken van de verschillende supervisors is daarom gekozen om opschriftstroken te gebruiken waar de diverse titels in kunnen worden geschoven en ook weer gemakkelijk uitneembaar zijn. 

Ook een maatwerk personeelsbord voor op uw afdeling? Visual Workplace adviseert u graag om tot een visueel sterke oplossing te komen. Vul de 3 stappen van het offerteformulier in en wij nemen contact met u op. 

  • Artikelnummer NLVB1021020
  • Prijs v.a. 325.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Personeelsbord op maat in uw huisstijl

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.  

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace