Home » Webshop » Communicatie » Personeelsborden » Personeelsbord | Voorbeeld JBZ (120x240cm)

Personeelsbord | Voorbeeld JBZ (120x240cm)

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis had een mooie uitdaging voor Visual Workplace. Ze waren opzoek naar een personeelsbord waarop visueel gemaakt kon worden welke medewerkers voor welke bedden op de afdeling kort verblijf verantwoordelijk waren. We hebben een bord gecreëerd waarop we de bed indeling hebben vastgelegd en door middel van gekleurde vierkantjes, mogelijkheid hebben gecreëerd  om aan te geven welke verpleger of verpleegster precies voor welk bed aanwezig was. Ook is er plaats op het bord om aan te geven welke personen er aanwezig zijn voor huishoudelijke dienst, UVV, etc.

Wilt u ook zo’n maatwerk personeelsbord, compleet in de stijl van uw bedrijf? Wij maken graag vrijblijvend een eerste ontwerp. Geïnteresseerd? Vraag dan snel een offerte aan.

  • Artikelnummer NLVB1031020
  • Prijs v.a. 425.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Uniek ontwerp voor uw personeelsbord

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven. 

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace