Home » Webshop » Communicatie » Personeelsborden » Personeelsbord | Voorbeeld Bergman Clinics (60X90cm)
chevron_left Terug naar Personeelsborden Personeelsbord | Voorbeeld Bergman Clinics (60X90cm)
Bergman Clinics Personeelsbord (90x60cm)

Personeelsbord | Voorbeeld Bergman Clinics (60X90cm)

De specialisten van Bergman Clinics helpen met focus, aandacht en resultaat duizenden mensen per jaar. In deze organisatie heeft LEAN al eerder zijn intrede gemaakt en weten ze als geen ander dat visualiseren zeer belangrijk is. Voor Bergman Clinics heeft Visual Workplace daarom een personeelsbord gemaakt waarmee gecommuniceerd wordt welke specialisten er aanwezig zijn en op welk focusgebied hij/zij zich richt. Dit zorgt voor duidelijkheid voor zowel de patiënt, als voor de bezoeker en de medewerkers zelf.

Wat is de toevoegde waarde van een personeelsbord? Wij vertellen u hier graag meer over. Als u het contactformulier invult, komt u spoedig met ons in contact. Wie weet ontvangt u binnenkort wel een eerste maatwerk ontwerp met een passende offerte.

  • Artikelnummer NLVB1041020
  • Prijs v.a. 105.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Uniek ontwerp voor uw personeelsbord

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven. 

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace