Magnetische insteekhoezen A6

Deze magnetische insteekhoezen in A6 formaat kunnen gebruikt worden voor het presenteren van foto's op een magnetische ondergrond als een whiteboard. De magnetische insteekhoezen wordt veelal gebruikt voor planningsborden en organisatieborden. De magnetische insteekhoes bestaat uit een plastic hoes met een zwarte magnetische achterzijde waar een foto aan de lange zijde ingeschoven kan worden.

Aantal  
Toevoegen aan offerte
  • Artikelnummer NLMH1001100-S
  • Prijs excl. 17.95
  • Prijs incl. € 21.72
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Aantal 5 stuks
Productomschrijving

Insteekhoezen geschikt voor visualiseren van foto’s

Deze magnetische insteekhoezen in A6 formaat kunnen gebruikt worden voor het presenteren van foto's op een magnetische ondergrond als een whiteboard. De magnetische insteekhoezen wordt veelal gebruikt voor planningsborden en organisatieborden. De magnetische insteekhoes bestaat uit een plastic hoes met een zwarte magnetische achterzijde waar een foto aan de lange zijde ingeschoven kan worden. Ze worden vaak gebruik op personeelsborden in ziekenhuizen om aan te geven wie er die dag dienst heeft op de afdeling.

De hoezen zijn geschikt voor een A6 document of foto van 12,1 x 16 cm en kan zowel staand als liggend gebruikt worden. Door de flexibiliteit van de materiaal kan de magnetische insteekhoes ook gebruik worden op een ongelijk oppervlak in productieomgevingen. 

 
Lees meer Lees minder
Productspecificaties