Magnetische insteekhoezen A4

Als tegenhanger van de magneetvensters zijn er de magnetische insteekhoezen. Deze hoezen zijn volledig voorzien van een plastic deklaag. Met een eenvoudig handeling is de 'flap' naar voren te halen en kunt u de documenten wijzigen. 

Aantal  
Toevoegen aan offerte
  • Artikelnummer NLMH1001200-S
  • Prijs excl. 22.95
  • Prijs incl. € 27.77
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Aantal 5 stuks
Productomschrijving

Magnetische insteekhoes A4 voor KPI's verbetervoorstellen en meer

De magnetische insteekhoezen in het formaat A4 worden veelal gebruikt voor het visualiseren van A4 documenten met KPI's, verbetervoorstellen of andere bedrijfsresultaten. De complete achterzijde van de insteekhoes is magnetscih waardoor de draagkracht van de hoes zeer groot is. Archiveer hierdoor uw eerder gebruikte documenten in hetzelfde venster. De insteekhoezen zijn niet voorzien van een kleurrand waardoor ze binnen elke huisstijl toe te passen zijn.

De hoes is geschikt voor A34 documenten met een maximale afmeting van 30x21cm. De linker bovenhoek is voorzien van een extra plastic overlapping dat ervoor zorgt dat de hoek niet naar voren gaat hangen. Het document blijft dus altijd netjes afgesloten door de plastic deklaag. De hoezen zijn niet te beschrijven met een whiteboard marker. 

 
Lees meer Lees minder
Productspecificaties