Vikan schrobber harde vezels (305mm)

Hygiëne schrobber in diverse kleuren.

De Vikan schrobber harde vezels is een harde vloerschrobber met veel vezels in breed blok. Deze schrobber is zeer effectief op vloeren en wanden. Daarnaast is de schrobber ook geschikt voor droog aanvegen. Elk soort vuil behoeft de juiste schoonmaak materialen. Zo is de Vikan schrobber harde vezel er in 2 verschillende formaten (305mm en 470mm).

Combineer een van de schrobbers met de Vikan stelen.

💡TIP
De schrobber netjes opbergen? Plaats deze samen met je andere schoonmaak materialen op een schaduwbord. Andere materialen ook ophangen, daar maken we ook schaduwborden voor! Wij kunnen je adviseren over welke bezems geschikt zijn voor welk gebruik. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Artikelnummer NLVIKAN07060
  • Prijs excl. 26.30
  • Prijs incl. € 31.82
  • VPE 1
Kies een productkleur
3-5 werkdagen
Productspecificaties
Productomschrijving

Wat is Vikan?

Vikan is wereldleider op het gebied van schoonmaakhulpmiddelen die speciaal ontwikkeld zijn om te voldoen aan dagelijkse behoeften op de werkvloer van de gebruiker. Vikan is de eerste keus voor de voedingsindustrie als het aan komt op schoonmaakhulpmiddelen. Door het kleurcoderingsconcept wordt de kans op kruisbesmetting geminimaliseerd, het bewustzijn voor hygiëne onder werknemers vergroot en kosten gereduceerd. Visual Workplace B.V. is officieel dealer.