Home » Webshop » Prestatie » Doelstellingenborden » SSPI Projectbord | Voorbeeld Stedin (120x240cm)

SSPI Projectbord | Voorbeeld Stedin (120x240cm)

Elke werkwijze heeft zijn eigen benadering nodig en dus ook zijn eigen bordindeling. Dat is heel sterk terug te zien op het bord van Stedin, netwerkbeheerder van gas & elektriciteit. Op het bord wordt de status van de lopende projecten aangeduid door middel van diverse kolommen waarin statussen aangegeven kunnen worden.

Aantal  
Toevoegen aan offerte
  • Artikelnummer NLVB1031020
  • Prijs excl. 425.00
  • Prijs incl. € 514.25
  • Levertijd 6-10 werkdagen
  • Aantal 1 bedrukt whiteboard
Productomschrijving

Uniek ontwerp voor uw projectbord

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace

 
Lees meer Lees minder
Productspecificaties