Home » Webshop » Prestatie » Doelstellingenborden » KPI bord | Voorbeeld Shell (120x240cm)

KPI bord | Voorbeeld Shell (120x240cm)

Het doelstellingenbord wordt door de afdeling Raffinaderij van Shell dagelijks gebruikt om de planning en voortgang te visualiseren. Ook worden stap voor stap prestaties, verbeteringen, doelen en resultaten gedeeld op het bord. Bij het dashboard is ruimte om andere belangrijke informatie te visualiseren.  

Welke mogelijke maatwerk oplossing wij uw organisatie kunnen bieden? Vul het contactformulier in en wij geven u een gedegen advies over hoe Visual Management in uw bedrijf kan gaan werken. 

  • Artikelnummer NLVB1031020
  • Prijs v.a. 425.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Mogelijke maatwerk oplossingen van Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace