Home » Webshop » Prestatie » Doelstellingenborden » KPI bord | Voorbeeld Olam Cocoa (120x150cm)

KPI bord | Voorbeeld Olam Cocoa (120x150cm)

Het Dagstart bord voor Olam Cocoa is volledig op maat gemaakt. De doelen kunnen per dag visueel worden gemaakt op het bord. Ook overzicht over de zakuitval en storingen hebben een plaats op het visualisatiebord gekregen. Verder is er plek gereserveerd voor 5S Audits en acties die daaruit voortvloeien. Er kunnen klachten worden opgeborgen en kan woden aangegeven welke acties er voorgenomen zijn.

Bent u benieuwd wat voor uniek ontwerp Visual Workplace voor uw organisatie kan maken? Elk visualisatiebord wordt door ons op maat gemaakt, geheel in de stijl van de organisatie. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

  • Artikelnummer NLVB1021020
  • Prijs v.a. 325.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

De kracht van Visual Management, geheel op maat

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace