Vikan emmer (12 liter)

Hygiëne emmer in diverse kleuren.

De 12 liter Vikan emmer heeft veel extra's. Zo heeft de emmer een vlakke achterkant voor een simpele ophanging, maatverdeling in liters en gallons, hygiënische handgreep, speciale schenktuit voor gieten zonder spetteren, rvs hengsel zonder scherpe kantjes en een verstevigde bodem om ook bij hete vloeistoffen evenwicht te bewaren. De Vikan emmers kunnen worden opgehangen met onze RVS emmerhouders.

💡TIP
De emmer netjes opbergen? Plaats deze samen met je andere schoonmaak materialen op een schaduwbord. Andere materialen ook ophangen, daar maken we ook schaduwborden voor! Neem contact met ons op voor meer informatie. De Vikan emmers zijn leverbaar in verschillende formaten (6 liter, 12 liter en 20 liter).

  • Artikelnummer NLVIKAN05686
  • Prijs excl. 19.60
  • Prijs incl. € 23.72
  • VPE 1
Kies een productkleur
3-5 werkdagen
Productspecificaties
Productomschrijving

Wat is Vikan?

Vikan is wereldleider op het gebied van schoonmaakhulpmiddelen die speciaal ontwikkeld zijn om te voldoen aan dagelijkse behoeften op de werkvloer van de gebruiker. Vikan is de eerste keus voor de voedingsindustrie als het aan komt op schoonmaakhulpmiddelen. Door het kleurcoderingsconcept wordt de kans op kruisbesmetting geminimaliseerd, het bewustzijn voor hygiëne onder werknemers vergroot en kosten gereduceerd. Visual Workplace B.V. is officieel dealer.