Emmerhouder roestvrijstaal

De roestvrijstalen emmerhouder is te gebruiken voor het ophangen van emmers op uw schoonmaak- of schaduwbord. Dit ophangsysteem is zeer geschikt voor industriële toepassing en is ontworpen vanuit een hygiënisch oogpunt. Omdat de emmer ondersteboven op de haak hangt, blijven er geen resten achter en is de emmer dus altijd schoon en direct te gebruiken. De roestvrijstalen emmerhouder is een must bij het standaardiseren van uw schoonmaakprocessen.

Aantal  
Toevoegen aan offerte
  • Artikelnummer NLSA2001010
  • Prijs excl. 34.95
  • Prijs incl. € 42.29
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Aantal per stuk
Productomschrijving

Roestvrije haak voor emmers

Volgens de 5s werkplekorganisatie dienen alle materialen die op een werkplek worden gebruikt, een vaste plek te hebben. Om de werkplek overzichtelijk te houden kan een schaduwbord de oplossing bieden. Op het schaduwbord worden alle schoonmaakmaterialen gevisualiseerd door middel van schaduwen. Een belangrijk schoonmaakmateriaal kan bijvoorbeeld de emmer zijn. Een gebruikte emmer kan een bron van bacteriën zijn, als hij niet op een hygiënische manier wordt opgeborgen. Door het materiaal ondersteboven op te bergen, lopen water, of eventuele andere stoffen, uit de emmer zodra hij wordt teruggeplaatst in de haak. Hierdoor is de emmer altijd schoon en direct te gebruiken.

Toepassingen van emmerhouders

De emmerhaak is zeer geschikt om te gebruiken in productieomgevingen en industriële werkplekken en is toepasbaar bij elke soort en merk emmer. De houder kan worden bevestigd tegen verschillende achtergronden en is dus flexibel te gebruiken in elke werkomgeving. Bent u bezig de 5S methode uit te rollen in uw organisatie en streeft u naar een optimale inrichting van de werkplekken? Dan is de roestvrijstalen emmerhouder onmisbaar bij de optimalisatie en organisatie van de werkplaats. 

Er worden met de emmerhouder geen bevestigingsmaterialen meegeleverd.

 
Lees meer Lees minder
Productspecificaties