Home » Webshop » 5S Werkplekorganisatie » 5S Schaduwbord materialen » Roestvrijstaal ophangsysteem (dubbel)

Roestvrijstaal ophangsysteem (dubbel)

Deze roestvrijstalen ophanghaak is zeer geschikt voor het ophangen van onder andere schoonmaakmaterialen als bezems en borstels. Het ophangsysteem is hygiënisch, geschikt voor industriële toepassingen en wordt toegepast op schoonmaakborden en schaduwborden. 

Aantal  
Toevoegen aan offerte
  • Artikelnummer NLSB2001110
  • Prijs excl. 11.95
  • Prijs incl. € 14.46
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Aantal per stuk
Productomschrijving

Roestvrijstaal ophangsysteem voor schoonmaakmaterialen

Deze roestvrijstalen ophanghaak is zeer geschikt voor het ophangen van onder andere schoonmaakmaterialen als bezems en borstels. Het ophangsysteem is hygiënisch, geschikt voor industriële toepassingen en wordt toegepast op schoonmaakborden en schaduwborden. Uiteraard kan het ophangsysteem ook los en in natte ruimtes opgehangen worden. De lichte buiging in het ophangsysteem zorgt ervoor dat materialen los van de achtergrond hangen.

De dubbele haak zorgt voor meer draagvlak bij objecten met een groter handvat. Door het brede oppervlak blijft het voorwerp op zijn plek hangen zonder dat deze gaat schommelen. Meeste borden worden gemaakt met een combinatie van de enkele en dubbele ophanghaken. Er worden met de haak geen bevestigingsmaterialen meegeleverd.

 
Lees meer Lees minder
Productspecificaties