Home » Webshop » 5S Werkplekorganisatie » 5S Schaduwbord materialen » Schaduwbord stickervellen (Basiskleuren)
Nieuw

Schaduwbord stickervellen (Basiskleuren)

Eigen schaduwen maken met stickervellen.

De schaduwbord stickervellen zijn ideaal voor het maken van schaduw- en gereedschapsborden. Deze worden veel gebruikt bij de 5S methode voor werkplekorganisatie. Dankzij de diverse kleuren is het mogelijk om kleuren per zone, afdeling of lijn toe te passen. De stickervellen zijn beschikbaar in basiskleuren en Vikan kleuren.

🛠️ Mogelijkheden:

  • Perfopanelen met gereedschappen.
  • Visualiseren van tools aan machines (in combinatie met Potmagneet met haak).
  • Als latere aanvulling op bestaande schaduw- of gereedschapsborden.

✂️ De vellen zijn 62x100cm en eenvoudig te knippen of snijden. Je legt het gereedschap op de achterkant van het vel, trekt deze over en knipt uit. Aan de binnenzijde van het stickervel zit een voorbedrukt raster. Deze zorgt ervoor dat je jouw overgetrokken tool, gemakkelijk recht kan knippen. 

Liever een compleet schaduwbord, bekijk onze schaduwborden voor meer opties.

  • Artikelnummer NLTA10530
  • Prijs excl. 12.95
  • Prijs incl. € 15.67
  • VPE Per vel
Kies een productkleur
Vóór 15:30 uur besteld, vandaag verzonden
Productspecificaties
Productomschrijving

Maak je eigen schaduwen met deze stickervellen

Het stickervel is geschikt voor het maken van een schaduwbord voor bijvoorbeeld gereedschappen. Schaduwborden worden veel toegepast bij de 5S methode voor werkplek organisatie.

Het schaduwbord stickervel is een zelfklevende PVC folie met de afmetingen van 100cm x 62cm. Het is eenvoudig te knippen met een schaar of te snijden met een mes. Voor toepassing op een gereedschapsbord kunnen de gereedschappen op het stickervel gelegd worden. Omtrokken worden met een pen en daarna op maat uitgesneden. Het is een eenvoudige en goedkope manier om een schaduwbord te maken.

Wij maken ook schaduwborden op maat. Het voordeel van een op maat gemaakt schaduwbord is dat de schaduwen exact volgens het juiste formaat op het bord komen te staan. De borden worden geheel volgens gewenste huisstijl op maat gemaakt. Bekijk de gerelateerde producten voor meer informatie.