Nieuw

Schaduwbord stickervellen

De schaduwbord stickervellen zijn ideaal voor het maken van gereedschapsborden om dit te testen, tijdelijk te gebruiken of op perfopanelen toe te passen. Schaduwborden worden veel toegepast bij de 5S methode voor werkplek organisatie.

De vellen zijn in alle 12 Vikan-kleuren beschikbaar om optimaal te kunnen combineren met de Vikan schoonmaakmaterialen op schaduwborden. Door de tool die je wilt contouren op de achterzijde van het vel over te trekken en dit uit te knippen maak je exacte schaduwen. 

 

  • Artikelnummer NLTA10530
  • Prijs excl. 12.95
  • Prijs incl. € 15.67
  • VPE per vel
Kies een productkleur
Vóór 15:30 uur besteld, vandaag verzonden
Productspecificaties
Productomschrijving

Maak uw eigen schaduwen met deze stickervellen

Het stickervel is geschikt voor het maken van een schaduwbord voor bijvoorbeeld gereedschappen. Schaduwborden worden veel toegepast bij de 5S methode voor werkplek organisatie.

Het schaduwbord stickervel is een zelfklevende PVC folie met de afmetingen van 100cm x 62cm. Het is eenvoudig te knippen met een schaar of te snijden met een mes. Voor toepassing op een gereedschapsbord kunnen de gereedschappen op het stickervel gelegd worden. Omtrokken worden met een pen en daarna op maat uitgesneden. Het is een eenvoudige en goedkope manier om een schaduwbord te maken.

Wij maken ook schaduwborden op maat. Het voordeel van een op maat gemaakt schaduwbord is dat de schaduwen exact volgens het juiste formaat op het bord komen te staan. De borden worden geheel volgens gewenste huisstijl op maat gemaakt. Bekijk de gerelateerde producten voor meer informatie.