Home » Webshop » 5S Werkplekorganisatie » 5S Tags » 5S Storingskaart (reparatiekaart)

5S Storingskaart (reparatiekaart)

De 5S stortingskaart of reparatiekaart wordt gebruikt bij de implementatie van 5S werkplekorganisatie. De storingskaart hangt men aan apparatuur waarvan geconstateerd is dat er een potentiele storingsbron voor de toekomst aanwezig is. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een losse elektra kabel of een uitgesleten lager.

Aantal  
Toevoegen aan offerte
  • Artikelnummer NLLA1001050
  • Prijs excl. 19.95
  • Prijs incl. € 24.14
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Aantal 100 stuks
Productomschrijving

5S storingskaarten ter ondersteuning van uw 5S werkplekorganisatie

De 5S stortingskaart of reparatiekaart wordt gebruikt bij de implementatie van 5S werkplekorganisatie. De storingskaart hangt men aan apparatuur waarvan geconstateerd is dat er een potentiele storingsbron voor de toekomst aanwezig is. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een losse elektra kabel of een uitgesleten lager. Op de storingskaart kan aangegeven worden wat de gevonden afwijking is, wat de mogelijke oplossing is en welke prioriteit het heeft. Tevens kan het corresponderende SAP of opdracht nummer op de kaart vermeld worden zodat altijd te traceren is wat de status van een reparatie is. 

De reparatiekaarten zijn dubbel uitgevoerd en voorzien van doordruk papier. Het eerste blad van de reparatiekaart (80 grs papier) wordt geplaatst op het 5S bord of wordt op de technische afdeling getoond. Het kopie van de reparatiekaart (170 grs) wordt aan het apparaat gehangen, gemonteerd met een tie-wrap door het gat aan de bovenzijde. De storingskaart heeft de afmeting van 10x15 cm en past in een A6 folderbakje (bekijk gerelateerde producten voor meer informatie).

 
Lees meer Lees minder
Productspecificaties