Home » Offerte verrijdbaar standaard
Offerte verrijdbaar standaard
Offerte verrijdbaar standaard

Verrijdbare whiteboard standaarden

Visual Workplace levert professionele visualisatieborden en maatwerk whiteboard standaarden geheel naar uw wens ontworpen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een visueel sterk schaduwbord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen een gebruiksvriendelijk oplossing.

De verrijdbare whiteboardstandaard is vervaardigd uit metaal en wordt in 4 losse onderdelen geleverd (één pakket). De standaard bestaat uit 2 zijsteunen (T-vorm) van 200cm hoog en 2 liggers, ook wel dragers genoemd. De dragers zijn leverbaar in 4 formaten, 120x90cm, 120x150cm, 120x200 en 120x240cm, elk met een standaard hoogte van 120cm. Tevens kunnen wij ook dragers op maat leveren. De dragers zijn namelijk afhankelijk van het formaat whiteboard.

Verrijdbaar whiteboard standaard u-profiel

De standaard wordt geleverd inclusief 8 RVS blindklinkmoeren om de 4 elementen met elkaar te verbinden, eenvoudig en snel. De whiteboard standaarden worden standaard gecoat in RAL 9010 (wit) maar zijn leverbaar en te coaten in alle gewenste RAL kleuren. Door de u-profiel liggers (dragers) is het gemakkelijk het whiteboard vanaf de zijkant in de standaard te schuiven. Dit u-profiel is speciaal aangepast op de whiteboarden van TnP Visual Workplace en heeft een breedte van 15mm. 

Bent u benieuwd naar de (maatwerk) mogelijkheden? Wij adviseren u graag. Vul de offerte aanvraag in 3 stappen in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Team TnP Visual Workplace 

2017 TnP Datasheet whiteboardstandaarden
 • Stap 1. Stap 1.

  Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, zodat we al uw contactgegevens hebben.

 • Stap 2. Stap 2.

  Geef aan welk formaat standaard u wenst. Wij werken met standaard maten maar maken ook graag een whiteboard standaard op maat voor u.

 • Stap 3. Stap 3.

  Vertel ons welke kleur coating u wenst. De whiteboard standaarden zijn te coaten in alle RAL-kleuren.

 • Stap 4. Stap 4.

  Verzend uw aanvraag. Binnen 24 uur zullen wij contact met u opnemen om uw wensen nogmaals door te nemen.

Uw gegevens velden met * zijn verplicht