Home » Offerte kaizen foam
Offerte kaizen foam
Offerte kaizen foam

Professionele "maatwerk" foam inlays

Interesse in een Kaizen foam inlay of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo snel mogelijk bellen en de aanvraag met u doornemen. Hieronder leest u hoe het proces verloopt in vier stappen.

Kaizen foam inlay met gereedschappen

Handleiding aanleveren foto's (fotobox)

Van plan de foto’s zelf te maken? Dan sturen wij u een box met fotografiespullen op. In deze handleiding vertellen we precies hoe u de foto’s moet maken en waar ze aan moeten voldoen.

Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om uw wensen mondeling te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Zo kunnen we u een goede gerichte eerste prijsopgave toesturen en mogen we hopelijk de opdracht snel produceren en uitleveren.

Heeft u vragen over de aanvraag of lukt het niet onderstaand formulier in te vullen? Neem dan gerust contact met ons op.

Team Visual Workplace

 • Stap 1 Stap 1

  Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, zodat we al uw contactgegevens hebben.

 • Stap 2 Stap 2

  Om een foam inlay te maken hebben wij foto’s nodig van de materialen. Hierbij hanteren wij drie mogelijk opties die wij telefonisch met u zullen doornemen.

 • Stap 3 Stap 3

  Zijn de foto’s gemaakt en heeft u ons de indeling en specificaties doorgegeven? Dan gaan wij starten met het ontwerpen van de foam inlay. Wij zullen u het ontwerp binnen enkele dagen toesturen.

 • Stap 4 Stap 4

  Nadat u ons akkoord hebt gegeven op zowel de offerte als het ontwerp, starten wij de productie van de foam inlay. De levertijd is gemiddeld vijf tot zeven werkdagen.

Uw gegevens velden met * zijn verplicht