Home » Offerte maatwerk magneten
Offerte maatwerk magneten
Offerte maatwerk magneten

Bij Visual Workplace houden we niet van standaard oplossingen maar denken we altijd op maat met u mee. Wij leveren maatwerk whiteboard magneten, geheel naar uw wensen ontworpen door onze grafische vormgevers. Hoogwaardige magneten met uw bedrijfslogo, een belangrijk huisstijl element of een zelfbedacht symbool, het is allemaal mogelijk. Wij maken van uw schets of ontwerp een maatwerk magneet, in elke kleur en elk formaat, beschrijfbaar of mat.

Magneet op maat Nike

Magneten met uw eigen design of huisstijl

Uw huisstijl aanwezig laten zijn op het blanco visualisatie bord, herkenning creëren, unieke symbolen visualiseren op uw whiteboard? Dat kan met de maatwerk magneten van Visual Workplace. Wij maken geheel naar uw wens maatwerk magneten in alle denkbare formaten, vormen en designs. Uw eigen ideeën en eventuele schets(en) nemen wij als uitgangspunt, maar als Visual Management experts geven wij u graag ook nog extra tips om tot een duurzame magneet te komen waar u lang plezier van beleeft. 

Specificaties maatwerk magneten

 • full colour sticker (vinyl extra permanent) aangebracht op 0,8mm dikke magneetfolie
 • standaard afgewerkt met een mat laminaat (kras bestendig)
 • optie beschrijfbaar: duurzaam whiteboardlaminaat // optimaal uitwisbaar // langdurig beschrijfbaar
 • standaard levertijd van 10-14 werkdagen na akkoord drukproef
Maatwerk magneet bootje

Visual Workplace maakt voor u magneten op maat. De magneten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De maatwerk magneten bestaan uit een dunne magneet met een full colour bedrukking en afhankelijk van de wens een mat (anti-kras) of glanzende bovenkant, gemaakt van duurzaam en beschrijfbaar laminaat. Elke afmeting en elke vorm is mogelijk. De magneten worden met aandacht op de juiste maat gesneden voor een zeer professioneel uitziend resultaat.

Let op: de prijs van verschillende magneten is hoger dan de prijs van 100 dezelfde magneten.

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van een maatwerk magneet voor uw organisatie? Wij adviseren u graag en doen u geheel kosteloos een eerste ontwerp inclusief bijbehorende offerte toekomen. Vul 3 simpele stappen de offerte aanvraag in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Stap 1 Stap 1

  Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, zodat we al uw contactgegevens hebben.

 • Stap 2 Stap 2

  Voeg een document toe met een ruwe schets (indeling) van hoe de maatwerk magneet er globaal uit moet komen te zien. Elk bestand is mogelijk, ook een potlood schets voldoet.

 • Stap 3 Stap 3

  Geef bij "Uw wensen" aan of u richtlijnen heeft rondom huisstijl/ kleurstellingen en voeg zoveel mogelijk informatie toe rondom uw wensen.

 • Stap 4 Stap 4

  Verzend uw aanvraag. Binnen 24 uur zullen wij contact met u opnemen en u een vrijblijvend eerste ontwerp incl. bijbehorende offerte toesturen.

Uw gegevens velden met * zijn verplicht
 • Bladeren
 • Bladeren
 • Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Visual Management.