Home » Webshop » Whiteboard magneten » Beschrijfbare magneten » Beschrijfbare magneten - Rechthoek 14cm

Beschrijfbare magneten - Rechthoek 14cm

Magnetische scrumkaarten voor magnetische whiteboards.

De magnetische scrumcards of scrum whiteboard magneten worden gebruikt voor het noteren van user story tasks. Een user story dient altijd kort en krachtig te zijn en past daardoor prima op deze magnetische scrumcard. Het gebruik van deze magnetische cards wordt aanbevelen wanneer je aan de slag gaat met Scrum & Agile en is een goed alternatief voor het gebruik van post-its. 

De beschrijfbare magneten zijn verkrijgbaar in 8 kleuren en 2 formaten (vierkant 7,5cm en rechthoek 14cm).

Liever een andere kleur, indeling of vorm? Kan ook :-) +31 (0)24 82 00 265.

  • Artikelnummer NLMG11620
  • Prijs excl. 16.95
  • Prijs incl. € 20.51
  • VPE 5 (set)
Kies een productkleur
Vóór 15:30 uur besteld, vandaag verzonden
Productspecificaties
Productomschrijving

Waarvoor te gebruiken?

Deze beschrijfbare post-it magneten zijn verkrijgbaar in 8 kleuren en 2 formaten. Ze zijn te beschrijven met een whiteboard marker en goed uitwisbaar en herbruikbaar. Een duurzaam product voor op een whiteboard wat jaren meegaat.

Ze worden vooral ingezet als scrumkaarten of scrummagneten om zo de juiste acties bij te houden. Ook als kanban magneten zie je ze veel voorbij komen. Plaats ze in een TO DO - DOING - DONE kolom structuur en je kunt zo aan de slag met een visuele planning van jouw activiteiten. Deze visuele tools zijn multi inzetbaar.

Kleuren, formaten en opties

Deze magneten zijn standaard in 2 uitvoeringen leverbaar, vierkant en langwerpig. Per variant zijn ze leverbaar in 8 kleuren: Geel, Licht groen, Oranje, Licht blauw, Roze, Paars, Rood en Grijs. De magneten zijn ongeveer 1mm dik (0,8mm) dik en bestaan uit een zeer sterke magneetfolie met een kracht van 900mu. Ze blijven dus goed hechten op elk magneethoudend oppervlak.

Productreviews Dit vonden anderen van onze producten.
  • Extreem goed whiteboard laminaat | Door: | Arnhem

    We hebben al veel van dit soort magneten aangeschaft het afgelopen jaar, maar deze gaan echt lang mee. Ze blijven goed uitwisbaar en er blijft geen marker residu achter op het oppervlak. Een duurzaam product.