Home » Webshop » Agile & Scrum » Scrumborden » Scrumbord | Voorbeeld Agile Scrum Group (120x200cm)
chevron_left Terug naar Scrumborden Scrumbord | Voorbeeld Agile Scrum Group (120x200cm)
Agile Scrum Group Scrumbord (200x120cm)

Scrumbord | Voorbeeld Agile Scrum Group (120x200cm)

Alle taken die tijdens een sprint worden uitgevoerd worden weergeven op het scrum takenbord. Voor Agile Scrum Group ontwierp Visual Workplace een bord dat ze konden gebruiken bij de komende sprints. Op het takenbord is plek gecreëerd voor een overzicht van de backlogitems. Verder is er een kolom voor taken waar Agile Scrum Group nu mee bezig is, taken die nog gedaan moeten worden en taken die volledig voltooid zijn.

Als expert op het gebied van Visual Management denken wij graag met u mee over hoe uw persoonlijke Scrumbord eruit moet komen te zien. Om uw scrumtakenbord zo persoonlijk en visueel sterk te laten zijn, integreren wij uw eigen huisstijl áltijd in het ontwerp. Op onze offertepagina vraagt u in 3 eenvoudige stappen een maatwerk offerte bij ons aan voor uw eigen scrum board.

  • Artikelnummer NLVB1021020
  • Prijs v.a. 325.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Scrumbord op maat in uw huisstijl

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.  

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace