Home » Webshop » Prestatie » Dagstart borden » DOO bord | Voorbeeld Jumbo Supermarkten (120x200cm)
chevron_left Terug naar Dagstart borden DOO bord | Voorbeeld Jumbo Supermarkten (120x200cm)
DOO bord Jumbo Supermarkten (120x200cm)

DOO bord | Voorbeeld Jumbo Supermarkten (120x200cm)

Gedurende het dagelijks ochtendoverleg leggen de vertegenwoordigers van een proces op een vaste tijd verantwoording af over de Key Performance Indicatoren. Een visualisatiebord is hierbij handig in gebruik. Zo dacht ook supermarktketen Jumbo. Elke dag nemen zij diverse onderwerpen door tijdens hun ochtend overleg, zoals: kwaliteit, product, veiligheid en project statussen. Het DOO bord in hun eigen huisstijl helpt hen enorm in het creëren van draagvlak, betrokkenheid en herkenning.

  • Artikelnummer NLVB1021020
  • Prijs v.a. 325.00
  • VPE 1 bedrukt wihiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden visualisatieborden Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en marktontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace