Home » Webshop » Magnetische documenthouders » Magneetvensters » Zelfklevend magneet folie A4 (incl. magneetvenster)

Zelfklevend magneet folie A4 (incl. magneetvenster)

Creëer flexibiliteit met het ophangen van documenten.

Het zelfklevende magneet folie incl. magneetvenster helpt je met visualiseren op plekken die niet ijzerhoudend zijn. Plak het magneethoudend folie met de achterzijde op een ondergrond naar keuze (deuren, machines en rijdende voorwerpen) en visualiseer op de voorzijde direct je documenten met het magneetvenster

De zelfklevende informatiedragers zijn verkrijgbaar in 11 kleuren (8 basiskleuren en 3 mix kleuren) en 2 formaten (A4 en A3).

💡 TIPS

  • Door de diverse beschikbare kleuren kun je een kleurcodering toewijzen aan jouw KPI of onderwerp.
  • Om de sheet goed te laten hechten, adviseren we om het geheel stevig aan te drukken en het oppervlak schoon te maken.

Let op! Deze sheet is ijzerhoudend, niet magnetisch.

  • Artikelnummer NLMV70010
  • Prijs excl. 8.95
  • Prijs incl. € 10.83
  • VPE 1 stuk
Kies een productkleur
Onbekend
Productspecificaties
Productomschrijving

Maak uw ondergrond magnetisch (ijzerhoudend)

Magneetvensters helpen u snel en gemakkelijk documenten te visualiseren op een magnetische ondergrond. Echter, niet iedere machine/omgeving heeft een ijzerhoudend oppervlak waar de venster op gemonteerd kunnen worden. Met deze zelfklevende ijzerhoudende sheet inclusief venster maakt u ieder oppervlak ijzerhoudend. Ramen, muren, deuren of machines maakt u gemakkelijk magnetisch door de zelfklevende sheet te plaatsen.

Deze set bestaat uit een zelfklevend ijzerhoudend vel en een magneetvenster in kleur naar keuze. De sheet is speciaal ontwikkeld voor onze magneetvenster. Hierdoor sluiten ze naadloos op elkaar aan. De twee onderdelen worden los geleverd en zitten dus niet aan elkaar gemonteerd. Hierdoor bent u zelf in staat om de kleur van het venster aan te passen op de boodschap die met het document wilt delen. Het geheel heeft een professionele uitstraling en gaat langdurig mee.

Productieproces Magneetvensters