Home » Webshop » Magnetische documenthouders » Magneetvensters » Zelfklevend magneet folie A4 (incl. magneetvenster)

Zelfklevend magneet folie A4 (incl. magneetvenster)

Let op! Deze folie is ijzerhoudend, niet magnisch. Met zelfklevend ijzerhoudend folie maakt u gemakkelijk al uw oppervlaktes ijzerhoudend. De set bestaat uit twee delen; 1 zelfklevende ijzerhoudende sheet en 1 magneetvenster. Plak het folie met de achterzijde op een ondergrond naar keuze en visualiseer op de voorzijde direct uw documenten met het magneetvenster.

Aantal  
Toevoegen aan offerte
  • Artikelnummer NLMV70010
  • Prijs excl. 8.95
  • Prijs incl. € 10.83
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Aantal 1 stuk
Productomschrijving

Maak uw ondergrond magnetisch (ijzerhoudend)

Magneetvensters helpen u snel en gemakkelijk documenten te visualiseren op een magnetische ondergrond. Echter, niet iedere machine/omgeving heeft een ijzerhoudend oppervlak waar de venster op gemonteerd kunnen worden. Met deze zelfklevende ijzerhoudende sheet inclusief venster maakt u ieder oppervlak ijzerhoudend. Ramen, muren, deuren of machines maakt u gemakkelijk magnetisch door de zelfklevende sheet te plaatsen.

Deze set bestaat uit een zelfklevend ijzerhoudend vel en een magneetvenster in kleur naar keuze. De sheet is speciaal ontwikkeld voor onze magneetvenster. Hierdoor sluiten ze naadloos op elkaar aan. De twee onderdelen worden los geleverd en zitten dus niet aan elkaar gemonteerd. Hierdoor bent u zelf in staat om de kleur van het venster aan te passen op de boodschap die met het document wilt delen. Het geheel heeft een professionele uitstraling en gaat langdurig mee.

 
Lees meer Lees minder
Productspecificaties