Home » Webshop » Magnetische documenthouders » Magneetvensters » Zelfklevend magneet folie A3 (incl. magneetvenster)

Zelfklevend magneet folie A3 (incl. magneetvenster)

Let op! Deze sheet is ijzerhoudend, niet magnetisch. Met zelfklevend ijzerhoudende folie maakt u gemakkelijk al uw oppervlaktes ijzerhoudend. De set bestaat uit twee delen; 1 zelfklevende ijzerhoudende sheet en 1 magneetvenster. Plak het magneethoudend folie met de achterzijde op een ondergrond naar keuze en visualiseer op de voorzijde direct uw documenten met het magneetvenster. De A3 variant wordt veelal gebruikt op deuren, machines en rijdende voorwerpen als containers. 

Momenteel is dit product niet voorradig, het is wel mogelijk dit product te bestellen waarbij het folie uit twee delen bestaat. 

  • Artikelnummer NLMV70020
  • Prijs excl. 11.95
  • Prijs incl. € 14.46
  • VPE 1 stuk
Kies een productkleur
Onbekend
Productspecificaties
Productomschrijving

Maak uw ondergrond magnetisch (ijzerhoudend)

Magneetvensters helpen u snel en gemakkelijk documenten te visualiseren op een ijzerhoudende ondergrond. Echter, niet iedere machine/omgeving heeft een ijzerhoudend oppervlak waar de venster op gemonteerd kunnen worden. Met deze zelfklevende ijzerhoudende sheet inclusief venster maakt u ieder oppervlak magnetisch. Ramen, muren, deuren of machines maakt u gemakkelijk magnetisch door de zelfklevende sheet te plaatsen.

Deze set bestaat uit een zelfklevend ijzerhoudend vel en een magneetvenster in kleur naar keuze. De sheet is speciaal ontwikkeld voor onze magneetvenster. Hierdoor sluiten ze naadloos op elkaar aan. De twee onderdelen worden los geleverd en zitten dus niet aan elkaar gemonteerd. Hierdoor bent u zelf in staat om de kleur van het venster aan te passen op de boodschap die met het document wilt delen. Het geheel heeft een professionele uitstraling en gaat langdurig mee.

Productieproces Magneetvensters