Home » Webshop » 5S Werkplekorganisatie » Vikan schoonmaakartikelen » Vikan vegers & blikken » Vikan handveger Ultra Safe Technology (zachte vezels)

Vikan handveger Ultra Safe Technology (zachte vezels)

De zachte handveger van Vikan is uitgevoerd in Ultra Safe Technology design. Deze handveger is zeer geschikt voor het opvegen van droge/klamvochtige stoffen. Denk bijvoorbeeld aan stoffen van transportbanden, voedselbereidingsoppervlakken, tafels en machines in high-risk omgevingen. Het speciale patroon van de handveger zorgt voor een zeer effectieve schoonmaak. Na het gebruik is de borstel snel en grondig te reinigen.

Aantal  
Toevoegen aan offerte
  • Artikelnummer NLVIKAN04581
  • Prijs excl. 17.90
  • Prijs incl. € 21.66
  • Levertijd 3-5 werkdagen
  • Aantal 1
Productomschrijving

Wat is Vikan precies?

Vikan is wereldleider op het gebied van schoonmaakhulpmiddelen die speciaal ontwikkeld zijn om te voldoen aan dagelijkse behoeften op de werkvloer van de gebruiker. Vikan is de eerste keus voor de voedingsindustrie als het aan komt op schoonmaakhulpmiddelen. Door het kleurcoderingsconcept wordt de kans op kruisbesmetting geminimaliseerd, het bewustzijn voor hygiëne onder werknemers vergroot en kosten gereduceerd. Visual Workplace B.V. is officieel dealer.

 
Lees meer Lees minder
Productspecificaties