Home » Visual Management » Visual Management BLOGS » Visual Management » Uw eigen magneten maken met onze printbare magneetvellen
Uw eigen magneten maken met onze printbare magneetvellen
Uw eigen magneten maken met onze printbare magneetvellen

Uw eigen magneten maken met onze printbare magneetvellen

Visueel communiceren is hip en happening. Dat is ook niet gek, maar liefst 65% van de bevolking denkt in beelden. Onze hersenen verwerken afbeeldingen ook sneller en gemakkelijker dan teksten. Als visual management experts adviseren wij bedrijven dagelijks visualisatieborden met passende visualisatie materialen in te zetten ter ondersteuning van de LEAN theorie.

Het aanschaffen van een maatwerk visualisatiebord of maatwerk magneten kan hoogdrempelig zijn. Wilt u uw whiteboard toch creatiever gaan inzetten en uw huisstijl er duidelijk op aanwezig laten zijn? Dan kan printbaar magneetpapier u wellicht de oplossing bieden.

Pluspunten van dit product

Ons printbaar magneetpapier biedt u verschillende mogelijkheden. U kunt namelijk elke gewenste afbeelding of tekst afdrukken op dit papier. De magneetvellen zijn het meest geschikt om te printen met laserprinters en zijn eenvoudig te knippen. Het papier heeft een matte afwerking waardoor er geen krassen opkomen en het inkt goed opgenomen wordt. Dit zorgt voor diepe en levendige kleuren en een professionele afwerking. Door de sterke magnetische kracht  is het ook mogelijk twee magneetvellen over elkaar heen te plaatsen.

Toepassingsmogelijkheden van printbaar magneetpapier
De mogelijkheden van dit product zijn erg uiteenlopend, voor zowel op de zakelijke markt als op de particuliere markt. Eigenlijk kan je met magneetpapier alle kanten op.

Zakelijke toepassingsmogelijkheden van printbare magneetvellen

Zie hieronder enkele inspirerende toepassingen voor op de werkvloer:

 • Maak uw bedrijfslogo magnetisch door het te printen op magneetpapier, hierdoor ontstaat er herkenbaarheid en betrokkenheid;
 • Print uw eigen ontworpen symbolen en iconen ter ondersteuning van visual management;
 • Plaats eigen ontworpen titelkaders boven de gevisualiseerde documenten op uw visualisatiebord om in een oogopslag duidelijk te maken waar de documenten over gaan;
 • Print voor- en na foto’s om medewerkers bewust te maken van hoe zij hun werkplek zouden moeten organiseren;
 • Print foto’s van uw personeel uit en creëer een personeelsbord;
 • Print uw visitekaartjes op magneetpapier zodat uw zakelijke relaties uw visitekaartje bijvoorbeeld op hun koelkast kunnen hangen.
Verbeterbord met printbaar magneetpapier
Particuliere toepassingsmogelijkheden van printbaar magneetpapier

Particuliere toepassingsmogelijkheden van printbaar magneetpapier

Dit product is daarnaast ook zeer geschikt voor particulieren. Even wat toepassingsmogelijkheden:

 • Maak een dagelijks planningsschema (voor uw kinderen) door
  middel van icoontjes;
 • Print het schoonmaakrooster uit en hang het op de koelkast zodat het voor iedere bewoner duidelijk zichtbaar is;
 • Scan de mooie tekeningen van uw kinderen in, print ze op magneetpapier en geef ze als cadeau aan familieleden
 • Print uw favoriete foto’s en meest inspirerende spreuken op magneetpapier en geef ze een bijzonder plekje op een ijzeren oppervlak in huis.

Zoals u ziet biedt dit product u vele mogelijkheden. Laat uw creativiteit de vrije loop en probeer ons printbaar magneetpapier eens uit.

Veel succes!

Melissa

Reageer op dit artikel