Schaduwborden
Schaduwborden

Schaduwborden

de KRACHT van Visual Workplace

‘Wat mijn werk als Project Manager zo leuk maakt?
Het werken met kwalitatief goede producten én het geven van advies op maat.

Mijn doel? De klant een duurzame oplossing bieden die écht werkt, ook voor de lange termijn. Ik krijg nog wel eens de vraag of je ons werk kan vergelijken met dat van een drukkerij.

Ik begrijp die vraag wel, maar moet er stiekem een beetje om lachen. Drukken van borden is inderdaad een onderdeel van ons werk. Echter ligt onze meerwaarde op een ander vlak.

Meedenken, advies geven, kritische vragen stellen en kijken vanuit een Visual Management oogpunt is iets heel anders dan wat een drukkerij doet. Zo ook bij Schaduwborden. Ik neem je mee :-)."

Marloes Rijswijk
Project Manager
 

Drukkerij v.s. Visual Workplace

Een drukkerij drukt wat de klant aanlevert, reactief. Wij niet, wij nemen de klant mee in de wereld van Visual Management, wij zijn absoluut proactief. Wij zullen de klant altijd toetsen op keuzes die zij maken. Wij zijn een tikkeltje eigenwijs. Dit zorg ervoor dat de klant met borden werkt die doen waarvoor ze bedoeld zijn!


Visual Management is écht iets anders dan slechts een ontwerp printen zoals de drukkerij.

Hoogwaardig materiaal

Hoogwaardig materiaal

DiBond®
De borden worden afgewerkt met een hoogwaardige full color vinyl sticker, met een transparant laminaat in een glanzende uitvoering.

Door het glanzende laminaat kunnen de borden optimaal gereinigd worden wat de levensduur van het bord verlengd. 

Maatwerk ontwerp

Maatwerk ontwerp

Een maatwerp ontwerp is áltijd visueel en in (huis)stijl van de klant. Dit doet direct iets met de uitstraling op de werkvloer! Bij ons gaat ‘maatwerk’ dus veel verder dan slechts een logo in het ontwerp.

Bovendien bewaken wij de standaard die wordt neergezet, zodat de borden altijd voldoen aan de standaard die is bepaald. Geen wirwar aan verschillende stijlen/ uitingen. Ook dit zien wij als onze verantwoordelijkheid!

Haken & klemmen

Haken & klemmen

In onze offerte worden klemmen en RVS haken opgenomen. Niet alle gereedschappen zijn voorzien van een gat om het op te hangen, hiervoor gebruiken wij diverse formaten klemmen.

Tools en schoonmaakmaterialen, voorzien van een gat, worden opgehangen met onze RVS haken. Deze zijn industrieel, stevig en gemaakt van roestvrij staal. Duurzaam dus.

Haken en klemmen worden niet altijd opgenomen in offertes van concurrenten. Hierdoor kan een offerte van de concurrent goedkoper lijken!

Vikan Schoonmaakmateriaal

Vikan Schoonmaakmateriaal

Wij gebruiken Vikan schoonmaakmaterialen op onze schaduwborden.
Vikan is de wereldleider op het gebied van schoonmaakmaterialen en heeft meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van professionele schoonmaakmaterialen. Ook staan zij bekend om het kleurcoderingsconcept.

Bij concurrenten zijn Vikan schoonmaakmaterialen lang niet altijd in de offerte opgenomen. Hierdoor lijken schaduwborden goedkoper.

Montagemateriaal

Montagemateriaal

Ook montagematerialen zijn in onze offerte opgenomen. Er worden schroeven & pluggen meegeleverd om de haken en klemmen voor de schoonmaakmaterialen te monteren en het bord aan de muur op te hangen.
Onze offertes zijn altijd mega gespecificeerd! Vergelijk onze offertes maar eens met een offerte die je zelf bij een klant opvraagt. Elk schroefje, boutje, moertje wordt bij ons gespecificeerd.

Boorgaten voor de haken en de hoeken worden door ons voorbereid, dit scheelt de klant een hoop werk tijdens het ophangen van de materialen en de borden. Mega transparant.

Het pakket dat je vanuit ons ontvangt is dus helemaal COMPLEET!

Tot slot

Een klant mag ons zien als een absolute totaalleverancier op het gebied van Visual Management, schaduwborden en visualisatieborden zijn hier slechts een onderdeel van.

We denken héél graag mee als het gaat om onderstaande onderwerpen:

  1. Communicatie
  2. Safety
  3. Performance
  4. 5S Werkplekorganisatie
  5. Routing/ bewegwijzering (indoor / outdoor).

Het achterhalen van de exacte visuele wens is ons doel. Dit lukt vaak niet per e-mail of telefonisch. We doen dit door de klant én de organisatie beter te leren kennen graag met een kopje koffie.
 

Reageer op dit artikel