Home » Webshop » Prestatie » OEE borden » OEE bord | Voorbeeld Terumo (120x200cm)

OEE bord | Voorbeeld Terumo (120x200cm)

Het bord van Terumo wordt dagelijks gebruikt om de Overall Equipment Effectiveness, ofwel de OEE, van de productie te meten. Op het bord worden diverse percentages zichtbaar gemaakt zoals de totale eenheden die geproduceerd zijn, de beschikbaarheid, de prestaties en de kwaliteit. Door een kleur mee te geven aan de OEE wordt op een visuele manier duidelijk of deze goed is of niet. Verder is op het bord ruimte om resultaten te delen, is er een agenda op het bord te zien en kunnen medewerkers aangeven wanneer ze onderhoudswerkzaamheden gaan uitvoeren. In de magneetvensters onderaan het bord wordt de wekelijkse en maandelijkse grafiek van de OEE bijgehouden, wordt de productiecapaciteit gerapporteerd en wordt er extra kwaliteitsinfo gegeven.

Weten wat een visualisatiebord in uw organisatie kan toevoegen? Wij vertellen het u graag en denken met u mee voor een visueel sterke en tevens maatwerk oplossing. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen enkele dagen met u contact op. 

  • Artikelnummer NLVB1021020
  • Prijs v.a. 325.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Een maatwerk visualisatiebord in uw organisatie

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace