Home » Webshop » Prestatie » Doelstellingenborden » Jaarplanbord | Voorbeeld Albert Heijn (120x240cm)

Jaarplanbord | Voorbeeld Albert Heijn (120x240cm)

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar, daar staat Albert Heijn voor. Om dit doel nu en in de toekomst te behalen, wordt er gewerkt met een jaarplan. Ter aanvulling van dit jaarplan wordt gebruik gemaakt van een visualisatiebord. Dit bord zorgt ervoor dat er focus op de doelen en ambities uit het jaarplan blijft, en dat knelpunten, zoals het onnodig maken van kosten, worden tegen gegaan. Elke week wordt gemonitord waar Albert Heijn nu staat en of ze op koers zijn.

LEAN is toepasbaar in elke branche en elk bedrijf. De manier waarop u het toepast, staat voor ons altijd centraal bij het creëren van een passend visualisatiebord, ondersteunend aan uw werk- en/of verbeterproces. Vul in 3 stappen het offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

  • Artikelnummer NLVB1031020
  • Prijs v.a. 425.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden 5S informatieborden Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset".

Team Visual Workplace