Home » Webshop » Prestatie » Dagstart borden » LEAN bord | Voorbeeld Cargill (120x240cm)

LEAN bord | Voorbeeld Cargill (120x240cm)

Het teambord van Cargill is een zeer uitgebreid bord, op maat gemaakt. Het werkproces en overleggen van Cargill zijn hierbij als basis genomen. Zo is op het bord plaats gereserveerd om prestatie en kwaliteit in cijfers uit te drukken. Verder bevat het bord twee tabellen. De eerste tabel is bedoeld om storingen te melden en toe te lichten wat de reden is van de storing. De tweede tabel is bedoeld om verbeteracties in te noteren. De agenda van zowel het dagelijkse ochtendoverleg als van het wekelijkse teammoment, zijn duidelijk aanwezig op het bord. Kortom: dit Cargill bord is compleet op maat gemaakt en past haarfijn in de organisatie.

Een passend visualisatiebord voor u en uw team? Elk bord dat wij produceren is uniek en past bij de organisatie. Vul het contactformulier in en wij vertellen u meer over onze speciale werkwijze.

  • Artikelnummer NLVB1031020
  • Prijs v.a. 425.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden LEAN borden Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset".

Team Visual Workplace