Nieuw

Magnetisch informatie display A3

Documenthouder met beschermlaag voor magnetische locatie aanduidingen.

Dit mobiele magnetische informatie display is perfect in te zetten in een magazijn of productieomgeving en is het ideale hulpmiddel op het gebied van presentatie en Visual Management. Met behulp van deze flexibele magnetisch informatie drager wordt blijvende en wisselende informatie op een professionele manier gepresenteerd op elke magnetische ondergrond in de gehele omgeving. 

💡TOEPASSINGEN

  • Het plaatsen van richtlijnen omtrent veiligheid en hygiëne, stellingnummers, pick informatie en productcategorieën.
  • Doordat het magneetvenster deels los kan worden gemaakt van de PVC plank, kan de informatie ook eenvoudig worden vervangen.
  • Locatie aanduidingen, voor 5S werkplekorganisatie.

De magnetische informatie displays zijn verkrijgbaar in 11 kleuren en zijn beschikbaar in zowel A3 als A4-formaat.

  • Artikelnummer NLMV20020
  • Prijs excl. 24.95
  • Prijs incl. € 30.19
  • VPE 1
Kies een productkleur
Vóór 15:30 uur besteld, vandaag verzonden
Productspecificaties
Productomschrijving

Magnetisch informatie display voor uw magazijn

Dit mobiele magnetische informatie display is perfect in te zetten in een magazijn of productieomgeving en is het ideale hulpmiddel op het gebied van presentatie en visual management. Met behulp van deze flexibele magnetisch informatie drager wordt blijvende en wisselende informatie op een professionele manier gepresenteerd op elke magnetische ondergrond in de gehele omgeving. 

Het plaatsen van richtlijnen omtrent veiligheid en hygiëne, stellingnummers, pick informatie en productcategorieën wordt met behulp van deze display een fluitje van een cent. Doordat het magneetvenster deels los kan worden gemaakt van de PVC plank kan de informatie ook makkelijk worden vervangen. Zo zijn medewerkers en bezoekers altijd voorzien van de laatste informatie.

Productspecificaties

Deze informatiedrager bestaat uit een stabiele PVC plank, een magneetvenster en twee zeer sterke pot magneten.

Dit informatie display is duurzaam in gebruik en leverbaar A4 en A3 formaat in diverse effen- en gemixte kleuren. Ze kunnen zowel staand als liggend gebruikt worden en zijn door de magnetische achterzijde geschikt voor elk ijzerhoudend oppervlak. Zo worden stellingen voorzien van nummers, machines van instructies en medewerkers voorzien van de juiste instructies.