Magneetvenster A3 uitwisbaar

Met uitwisbare magneetvensters A3 visualiseert u op een professionele manier uw documenten. Het document dat u achter het venster plaatst, is met een whiteboard marker direct te beschrijven zonder dat u het van het whiteboard hoeft te verwijderen. Tevens is de geschreven tekst op het venster gemakkelijk uit te wissen met daarvoor geschikt reinigingsmateriaal.

Aantal  
Toevoegen aan offerte
  • Artikelnummer NLMV80020
  • Prijs excl. 9.95
  • Prijs incl. € 12.04
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Aantal 1
Productomschrijving

Magnetische documenthouders uitwisbaar zijn een nieuwe toevoeging op ons documenthouder productassortiment en uniek in de markt. 

De vensters zijn te beschrijven met een zwarte whiteboard marker en uit te wissen met daarvoor geschikt reinigingsmateriaal. De uitwisbaarheid ontstaat door de gladde, glanzende kunststof voorzijde. Ook deze variant is vervaardigd uit duurzaam en dik kunststof, zodat ze voor langere tijd mee gaan. 

Ze zijn verkrijgbaar in de standaard 8 TnP kleuren rood, blauw, groen, geel, oranje, zwart, grijs en zilvergrijs. Ze kunnen staand (portrait) en liggend (landschape) gebruikt worden en zijn door de magnetische achterzijde geschikt voor elk ijzerhoudend oppervlak zoals magnetische whiteboards, machines, metalen kasten etc.. 

Op dit moment kunnen wij twee formaten aanbieden, namelijk A4 en A3. Mocht u op zoek zijn naar een ander formaat? Laat het ons weten. Ook voor een passende korting voor hogere afnames kunt u altijd een offerte bij ons opvragen. 
 

 
Lees meer Lees minder
Productspecificaties