Home » Webshop » Kwaliteit » Kwaliteitsborden » Kwaliteitsbord | Voorbeeld Vitalis (120x200cm)

Kwaliteitsbord | Voorbeeld Vitalis (120x200cm)

"Op deze borden is informatie te vinden over de kwaliteit van zorg van de afdeling die op een begrijpelijke manier weergegeven wordt. Die informatie is per afdeling verschillend, maar kan bijvoorbeeld gaan over patiënttevredenheid, doorliggen, ondervoeding of telefonische bereikbaarheid van de polikliniek. Patiënten kunnen ons ten alle tijden daarop aanspreken. Transparantie en eerlijkheid zijn daarbij heel belangrijk."

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van een kwaliteitsbord voor uw organisatie? Wij adviseren u graag en doen u geheel kosteloos een eerste ontwerp inclusief bijbehorende offerte toekomen. Vul in 3 simpele stappen het offerte aanvraag contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

  • Artikelnummer NLVB1021020
  • Prijs v.a. 325.00
  • VPE 1 bord
Productspecificaties
Productomschrijving

Maatwerk mogelijkheden visualisatieborden Visual Workplace

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace 

Gerelateerde producten Wellicht zijn deze producten ook interessant.