Home » Webshop » Continu verbeteren » Verbeterborden » Verbeterbord | Voorbeeld Coolblue (120x200cm)

Verbeterbord | Voorbeeld Coolblue (120x200cm)

Waar lopen Coolblue'ers tegen aan? En welke verbeteractie staat daar tegenover? Elke beoogde verbeteractie wordt door de medewerkers van Coolblue visueel gemaakt op het visualisatiebord en krijgt een status mee. Het plaatsen van een rode, gele of groene smiley werkt erg motiverend waardoor verbeteracties sneller worden uitgevoerd. Of zou dat toch komen door de beloning die de medewerkers ontvangen voor het verbeteren: voor bier natuurlijk!

Wilt u weten wat een verbeterbord voor uw afdeling of organisatie kan opleveren? Onze visual management adviseur vertelt u hier graag meer over. Vul in 3 simpele stappen ons contactformulier  in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te nemen. Wie weet ontvangt u van ons binnenkort wel vrijblijvend een eerste ontwerp inclusief een passende offerte op maat! 

  • Artikelnummer NLVB1021020
  • Prijs v.a. 325.00
  • VPE 1 bedrukt whiteboard
Productspecificaties
Productomschrijving

Verbeterbord op maat in uw huisstijl

Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen. Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen.  

We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons productportfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en markontwikkelingen.  

Service is onze belangrijkste peiler. U heeft altijd een vaste contactpersoon en we streven er naar om u dezelfde dag nog reactie te geven.  

"Onze voornaamste bevinden zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Team Visual Workplace